Billy Elliot

Billy Elliot

på Victoria Palace Theatre

Pris fra 332 kr

Billy Elliot, den varme og følsomme musikalen i London, er en stor suksess med musikk av Elton John. Bestill dine billetter til Billy Elliot her!

En humoristisk og varm gladfortelling om en ung gutts drøm i en gripende beretning om å snu motgang til seier. Denne rørende historien trollbandt publikummere verden over da den kom i oktober 2000. Filmen; Billy Elliot satte ny besøksrekord verden over med sin sterke historie, og den ble nominert til 3 Oscar- og 13 Bafta-priser.

Denne strålende oppsetningen er ny og bygger på en av britenes absolutte filmperler det siste tiåret. Denne sjeldenheten av en film er skrevet av Lee Hall, regissert av Stephen Daldry og koreografert av Peter Darling, og den er tilrettelagt for teater av det samme kreative, prisvinnende teamet. Musikken er komponert av musikklegenden Elton John, den mest kjente engelske sangeren gjennom de siste 30 år.

Merk:
På grunn av tilfeller av banning og vold anbefaler ikke produsentene forestillingen for barn under 12 år, men barn over 7 år vil ikke bli nektet adgang.

Andre musikaler i London som er basert på store filmsuksesser: Charlie and the chocolate factory & The Lion King.

Fantastisk 4.7

4.7 20 customer reviews
Herlig forestilling

Billy Elliot er en livlig forestilling med virkelig gode barnedansere. Billy's vei mot berømmelse er ikke enkel, han har egentlig alle odds mot seg, selv sin egen familie. Faren kapitulerer til slutt og ingen er vel stoltere da Billy kommer inn på The Royal Ballet School. Forestillingen fokuserer også på gruvearbeidernes vanskelige kår på 80-tallet og kampen mot regjeringen, en kamp de taper. Alt i alt tilbrakte vi noen interessante og hyggelige timer på teateret.

Elise, Gjøvik
TIR, 27 MAI 2014
4.7
Billy Elliot - the musical

Fantastisk, må ses!! Flotte sangere, dansere og skuespillere. Flott driv, ikke et kjedelig øyeblikk. Man bør nok kjenne historien på forhånd, og ha litt kjennskap til den nord-engelske dialekten for å få en fullstendig opplevelse!

Gjøril, Vollen
TIR, 22 APR 2014
4.7
veldig bra

Flott musikal. Flinke dansere! Har sett filmen før, men musikalen var likevel en fornøyelse. Noe tjukk engelsk dialekt, ikke lett å få med seg alle humorpoengene, men OK å forstå fremdrift i stykket. En fordel å ha sett filmen for å forstå handlingen.

John-kåre, Mosby
SØN, 09 MAR 2014
4.7
Ein musikal med meining

Vi reiste til London med barnebarn, seks i talet frå 15 til 20. Både dei og vi to morforeldre på pluss minus åtti år var begeistra for førestellinga. Kjempeflott!
Takk for god service som gjorde at til og med mormor kunne tinge billettar på nett

Anne berit, Sand
FRE, 07 MAR 2014
4.7
Ein musikal med meining

Vi reiste til London med barnebarn, seks i talet frå 15 til 20. Både dei og vi to morforeldre på pluss minus åtti år var begeistra for førestellinga. Kjempeflott!
Takk for god service som gjorde at til og med mormor kunne tinge billettar på nett

Anne berit, Sand
FRE, 07 MAR 2014
4.7
Familieforestilling

Vi var 3 generasjoner som skulle se musikal i lag, og det var litt utfordrende. Da leste jeg om Billy Elliot på nettet, og tenkte at den kunne passe både ung, voksen og eldre. Og den innfridde! Det var en vidunderlig forestilling, med flinke artister, flotte kulisser, god musikk og god stemning. Vil leve lenge på denne. De unge artistene gjorde en fantastisk forestilling, som varte nesten 3 timer. Når det gjelder Londonmusikaler.no, så gikk det veldig greitt å gjøre handel her, men jeg synes de tar seg vel mye betalt for jobben. Vi betalte kr 991 kr pr billett, som i pund var innkjøpt for 68,5 (tilsvarer omtrent med dagens kurs 688 NOK). Det går også an å få tak i billetter i London, så om du har is i magen til å vente til du kommer fram, finnes det billetter å kjøpe billigere der.

Tove volden, Sagvåg
TIR, 25 FEB 2014
4.7
Enkelt og greit!

Jeg bestilte to billetter via londonmusikaler.no og synes dette fungerte kjempe fint. Det var ingen problem å få hentet dem på teateret, og forestillingen var helt fantastisk, morsom og litt trist! Anbefales på det sterkeste!

Emilie, Hordvik
FRE, 03 JAN 2014
4.7
Turist

Fantastiske skuespillere og fin musikk. En stor opplevelse som jeg anbefaler alle å se.

Morten, Oslo
TOR, 21 NOV 2013
4.7
Fantastiske Elliot!

Forestillingen var utrolig. Absolutt alle aktørene på scenen visste hva de drev med til en hver tid, og viste i høy grad talent innenfor både musikk, dans og skuespill. Mest imponerende var vel likevel lille Billy. 10 år og en utrolig kroppskontroll! Dette er min absolutte favorittmusikal og jeg likte at skuespillerne i musikalen faktisk hadde tatt til seg noen av trekkene som skuespillerne fra filmen (fra 2000) hadde lagt til rollene sine. Noe som ble godt lagt merke til på Billys far. Sammen med flinke musikere, dansere, skuespillere og fantastisk lyssetting ble dette en magisk opplevelse som sent blir glemt! Fargerikt, morsomt, sprekt, spennende og rørende. Dette er en musikal som ingen bør gå glipp av, det er lett å komme seg frem og tilbake og forestillingen har et høyt nivå. Det er ingenting som mangler for å gi publikum en fantastisk opplevelse. Scenebildene er også lette å forstå, svært praktiske og fascinerende løsninger. Det er absolutt verdt å ta turen for å se denne musikalen!

Marian rasmussen, Haugesund
ONS, 16 OKT 2013
4.7
Veldig bra teaterstykke

Etter å ha blitt helt betatt av filmen, hadde jeg mine reservasjoner om teaterstykket kunne veie opp for den fantastiske opplevelsen. Men snakk om å bli positivt overrasket. Hele ensemblet gjorde stykket til noe eget, og som på ingen måte forsøkte å kopiere filmen fra rute til rute.

Dette er definitivt et teaterstykke som er verd å se neste gang en besøker London.

Tom erik, Tromsø
SØN, 13 OKT 2013
4.7
Stor opplevelse

Vi har tidligere sett We Will rock you og Saturday night fever i London. men Billy Elliot var noe helt for seg selv. Flott historie, fantastisk dans og masse humor. Jeg hadde med meg min datter og hennes bestevenninne på 17 år, og de storkoste seg.

Anne brit mong, Egersund
LØR, 12 OKT 2013
4.7
F a n t a s t i s k, rett og slett!

En opplevelse av de sjeldne!

Angela, Oslo
TIR, 09 JUL 2013
4.7
Den mest fantastiske musicalen vi noen sinne har sett.

Anbefaler denne musicalen på det sterkeste. Helt fantastiske prestasjoner. Billy kunne alt, han var helt fantastisk. Meget høyt nivå. Den kommer til å sitte i kroppen lenge. Kunne ha sett den flere ganger. Et must om man skal til London. Veldig fornøyde med å kjøpe billettene på nett på forhånd. Enkelt, greit og trygt.

Hege, Trondheim
ONS, 15 MAI 2013
4.7
Meget bra .- alt fungerte.

Vi var 4 personer og alle var mektig imponert og rørt. Dansen og musikken var helt utrolig flott, også handlingen.
Jeg anbefaler Billy Elliot på det varmeste.

Per, Kristiansand
MAN, 13 MAI 2013
4.7
Dette var herlig, artistene var så flinke at man fikk bakoversveis!

Anbefales- I tillegg til skuespiller prestasjonene var ballett nummerene overveldende ...

Agnes, Sandfjord
TIR, 07 MAI 2013
4.7
Kjempemessig å kjøpe bill. på forhånd, god orientering og info på nett.

Kan anbefales til alle . . . fantastiske artister, spesielt Billy og "de minste"! Historie med godt poeng, men mistet litt av de kjappeste replikkene og "slang-ord"! Også Victoria Palace var ett skue for seg selv, gammelt og erværdig!

Inger, Elnesvågen
TOR, 02 MAI 2013
4.7
Billy Elliot var en nydelig og varm musikal! Fantastisk opplevelse! Kjempeflinke skuespillere/sangere, spesielt hovedrollen Billy Elliot. Hele historien er rørende og morsom. Anbefales på det varmeste! Vi var 3 voksne damer og 7 jenter på 15-16 år

1. mars 2013

Karen irene, Kleppe
MAN, 04 MAR 2013
4.7
Magisk dans

Billy Elliot er et fantastisk stykke. Spesielt om man liker dans, og da gjerne ballett. Historien er vakker og rørende. Danse numrene er utrolig synkrone og flotte.
Gutten som spiller lille Billy, imponerer med dans på et meget høyt nivå og likeså sang :-).
Forestillingen har også overraskende momenter, og latteren sitter løst.
Høyde punktet mitt er drømme sekvensen, når lille Billy og store Billy danset sammen. Amazing :-).
Forestillingen passer også godt for barn, men en fordel å la de ser filmen først slik at de henger med historien.
Jeg har sett stykket 2 ganger, og har begge gangene sittet langt fremme i andre etg, noe som gjør at man får flott
oversikt over den kule koreografien :-)

Ingunn, Godvik
FRE, 01 MAR 2013
4.7
Kjempebra stykke og gode skuespillere. Ett minus; det er vanskelig å høre hva som blir sagt! Jeg vinnerformelen anbefale alle å se filmen først, slik at man kjenner handlingen! En annen ting er at setene er veldig små og det er dårlig plass til beina, noe

Jeg vil anbefale denne musikalen til dem som liker filmen, og som liker å se en typisk musikal.

Elise, Paradis
LØR, 05 JAN 2013
4.7
flott forestilling. Men vi satt bak i grand cirkle og det ødela mye av opplevelsen, pga det var ekstremt trangt mellom setene. vi satt bare og tenkte på når er det slutt så vi får puste

anbefales, men ikke sitt høyt oppe

Sissel rygg, Randaberg
TIR, 13 AUG 2013
4.7

Billy Elliot AnmeldelserBilly Elliot Anmeldelser

"Billy Boy - this is the greatest musical yet"
The Daily Telegraph


"Brit Musical of the decade has arrived"
The Daily Express


"Billy's a whizz! He'll lift your spirits, make you cry and send you home high with hope"
The Daily Mail


Billy Elliot PressemeldingBilly Elliot Pressemelding

GILLIAN BEVAN AND DEKA WALMSLEYJOIN THE WEST END CAST OFB I L L Y E L L I O T T H E M U S I C A LAS ANN EMERY RETURNS TO PLAY ...
Billy Elliot Pressemelding Les merLes mer

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Victoria Palace Theatre
Victoria Street
London
SW1E 5EA

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Thursday and Saturday 2.30pm

Bestilling fra
2015-04-27

Bestilling til
2015-12-19

Spilletid:
3 hours

Retninger
Veiledning

Veiledning
(2mins) The theatre is on the Wilton Road bend and can be seen from the station.

Se på et kart Se på et kart

scroll flags right
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn