Kiss Me Kate

Kiss Me Kate

på Old Vic Theatre

Pris fra 864 kr

Regissør Trevor Nunn er tilbake til The Old Vic i London for å regissere den blendende, Tony Award-vinnende, Broadway Classic, Kiss Me, Kate. Billetter til Kiss Me, Kate i London her!

Med musikk og tekst av Cole Porter, inkludert Too Darn Hot, Brush up your Shakespeare og Another Opening, Another Show, dette fantastiske show-i-ett-show omhandler bevæpnede gangstere, interessante skuespillere og romantiske forviklinger mot et eventyr av en musikalsk produksjon av Taming of the Shrew.

Det 35 manns dyktige skuespillere og bandet inkluderer Alex Bourne, David Burt, Adam Garcia, Clive Rowe og Hannah Waddingham, med koreografi av Stephen Mear.

Bra 3.0

3.0 1 kunder
Bra

Kiss me Kate er en musikal med veldig mye fin og variert musikk, men også lange spillescener som binder det hele sammen. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt skuffet da jeg endelig fikk se musikalen jeg hadde gledet meg til så lenge. Det største problemet var at det virket som omtrent alle på scenen var sangere eller dansere som ikke hadde vært noe særlig borti teater før, for spillescenene ble altfor lange og kjedelig. Heldigvis var derimot dansenumrene veldig bra, og man skjønte fort at det var dette de kunne. Det hele ble toppet av et steppenummer med Adam Garcia i spissen, og i og med Garcia er steppdanser ble dette et veldig bra nummer i forhold til andre musikaler!

Kamilla, Ski
TOR, 20 DES 2012
3.0

 

3.0

Bra 3.0

1 kunder

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Old Vic Theatre
103 The Cut
London
SE1 8NB

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2.30pm

Bestilling fra
2012-11-20

Bestilling til
2013-03-02

Veibeskrivelse


(7mins) Take Mepham Street (100 metres) down to Waterloo Road. Turn right on Waterloo Road, but keep left as the theatre is 100 metres further along on the opposite corner.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn