Lady Day at Emerson's Bar & Grill

Lady Day at Emerson's Bar & Grill

på Wyndham's Theatre

Pris fra 309 kr

Lady Day at Emerson's Bar and Grill er en ekte tour de force av musikk, jazz, blues og drama. Den seksdobbelte Tony Award®-vinneren Audra McDonald gjør sin West End debut som det legendariske jazz-ikonet Billie Holiday.
 
Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne vakre musikalen
- Velg dine egne plasser
- Nyt jazz/bluessanger av jazz-legenden Billie Holiday
- Opplev den Tony-vinnende skuespilleren Audra McDonald som Billie Holiday
 
Lady Day at Emerson's Bar and Grill
Lady Day at Emerson's Bar and Grill er en musikal med musikk av Lanie Robertson, og den gjenforteller noen av hendelsene i Billie Holidays liv. Tilbring en intim kveld full av noen av de mest inspirerende og rørende sangene noensinne skrevet, og hør personlige historier om Holidays opp- og nedturer gjennom et turbulent, men ekstraordinært liv.
Med et godt soundtrack som rommer sanger som God Bless the Child, What a Little Moonlight Can Do, Strange Fruit, Crazy He Calls Me and Taint Nobody's Biz-ness kan du sette deg godt tilrette og bestille en drink, fordi denne legenden har et liv det skal synges om.

Lady Day at Emerson's Bar and Grill hadde opprinnelig premiere på Alliance Theatre, Atlanta, Georgia, i 1986, med regi av Woodie King Jr. og med Reenie Upchurch i rollen som Billie Holiday.
 
Hvordan får jeg billettene mine? 
Kort etter at bestillingen din er gjennomført mottar du en e-billet per e-post. Skriv ut billetten og ta den med til teateret.

Visste du dette om Audra McDonald?
Audra McDonald har vundet både en - eller flere - Tony, Grammy og Emmy Awards, og hun er en av Broadways største stjerner samt hun har rekorden for Tony-vinnende opptredener, herunder Beste Skuespiller for Lady Day at Emerson's Bar and Grill.

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Wyndham's Theatre
32-36 Charing Cross Road
London
WC2H 0DA

Informasjon om show

Bestilling fra
2017-06-17

Bestilling til
2017-09-09

Spilletid:
90 min.

Veibeskrivelse


The theatre can be seen opposite the station.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn