Les Miserables

Les Miserables

på Queen's Theatre

Pris fra 384 kr

Les Miserables, denne verdensberømte musikalen hadde premiere i London i 1985. Les Misérables er en musikal som må ses, og her kan du kjøpe billetter med rabatt.

Les Miserables er uten tvil verdens mest populære musikal. Den er sett av mer enn 50 millioner mennesker verden over, i 38 land og på 21 språk. Helt fra den storslåtte premieren i London i oktober 1985 har denne oppsetningen fanget teaterpublikummets interesse og entusiasme. Handlingen finner sted i Frankrike i det 19. århundret, og den dramatiske musikken omfatter sanger som On My Own, One Day More og Do You Hear The People Sing?

Det er gjort 31 innspillinger av Les Miserables, blant annet fra London-oppsetningen, som solgte til platina flere ganger, og fra Broadway-oppsetningen, som vant Grammy. Det finnes også komplette symfoniske album av denne musikalen. Videoen av gallakonserten i forbindelse med tiårsjubileet i Royal Albert Hall har solgt mer enn én million eksemplarer, og den er dermed en av de musikkvideoene som har solgt mest i Storbritannia.

Oppsetningen med Cameron Mackintosh / Royal Shakespeare Company  av LES MISERABLES av Alain Boublil og Claude-Michel Schönberg er basert på romanen av Victor Hugo, med tekst av Herbert Kretzmer og musikk av Claude-Michel Schönberg, med originaltekst av Alain Boublil og tilleggsmateriale av James Fenton. LES MISERABLES er tilrettelagt og instruert av Trevor Nunn og John Caird.

Andre klassiske musikaler som spiller i London nå: Phantom of the Opera.

Fantastisk 4.8

4.8 27 customer reviews
FANTASTISK - STERKT OG VAKKERT

Nydelege sangar og historie, svært dyktige skodespelarar og orkester, fengande. Vart rørt til tårene fleire gongar! Anbefalast på det varmaste! Men er nok retta mot ungdom og vaksne, så noko famileforestilling er det kanskje ikkje.

Astrid, Naustdal
TOR, 07 AUG 2014
4.8
Fantastisk

Les Miserables er en fantastisk musikal. Proffe skuespillere og nydelig musikk.Høytidsstemning i gamle teaterlokaler En forestilling en vil huske så lenge man lever.

Mona, Heggedal
LØR, 02 AUG 2014
4.8
Bestilte enkelt på nett og avhentet billettene rett på innsiden av hoveddøren:)

Lite og intimt teater,men for en opplevelse..Fantastiske skuespillere og stemmeprakter..Kulisser og rekvisitter var helt rått..Vi var to voksne og tre tenårings jenter med sang som hobby som hadde en enorm opplevelse..Utrolig moro og se at ungdommen også koset seg;)

Henriette, Langesund
TIR, 03 JUN 2014
4.8
.

Anbefales!!!

Guro, Østre gausdal
TIR, 06 MAI 2014
4.8
Kjersti

veldig bra forestilling på alle måter :-)

Kjersti, Oslo
MAN, 05 MAI 2014
4.8
Like fantastisk hver gang!

Det er en grunn til at det er det showet som har gått lengst. Det er like fantastisk hver gang! Flotte stemmevokaler, skuespill, og sceneshow!

Therese bals, Skjetten
MAN, 31 MAR 2014
4.8
Amazing!

Første gangen jeg så Les Miserables i London var jeg nettopp fylt 16 og hadde aldri sett noe liknende. Historien og sangene er utrolig rørende og sterke. Nå fire år senere er jeg tilbake for å se det for andre gang og det var like fantastisk å oppleve det igjen. Skuespillerne er enestående og jeg fikk frysninger av de kraftige og rene vokalene. Venninnen min og jeg er store fans av Carrie Hope Fletcher som spiller Eponine, og ble veldig skuffet da vi fikk vite at hun ikke skulle opptre kvelden vi var der. Men vi forstår at hun måtte reise bort av personlige årsaker. Håper å få se henne opptre en gang i framtiden for hun er en flott sanger og en flott jente!
Anbefaler alle på det sterkeste å se dette stykket!

Ingvild, Trondheim
FRE, 21 MAR 2014
4.8
Fantastisk opplevelse

Flott musikal

Bente, Bjørndalstræ
MAN, 17 MAR 2014
4.8
Fantastisk show

Dette showet kan virkelig anbefales! Utrolig bra skuespillere med noen fantastiske stemmer!

Øyvind, Kristiansand
SØN, 09 MAR 2014
4.8
Veldig bra!

Vi hadde en flott opplevelse på Les Miserables. God lyd, flott lyssetting og fantastiske skuespillere.
Ikke ofte at uttalen er så tydelig at du lett kan følge dialogen, men her var det veldig bra.
Anbefaler forestillingen på det varmeste.

Per anton, Lena
TOR, 23 JAN 2014
4.8
Les Miserables - hva går jeg til?

Det er andre gang jeg er på musikal i London og dette må jeg si var en flott opplevelse. Å se Les Miserables med de kulissene og ikke minst kraftfullheten i sanger, kostymer og handling var en særdeles positiv opplevelse. Hvis du liker Celine Dion, som min kone, så skjønner du også hvor Celine har fått noen av sine sanger fra. Dette kan trygt anbefales til alle som har lyst på en musical helaften i London og samtidig sitte igjen med en god opplevelse. Kombiner dette med en middag på "The Rules", en av London's eldste restauranter, så blir dette komplett.

Stein, Tvedestrand
MAN, 13 JAN 2014
4.8
Les Miserable

.En fantastisk opplevelse som jeg anbefaler alle som skal til London å se

Annelise, Harstad
MAN, 11 NOV 2013
4.8
Fantastisk!

Fantastisk fremførelse av en fantastisk musikal! Sangerne va flinke, og da spesielt de mannlige hoved-og birollene - magisk! Anbefaler alle å ta seg tid til denne flotte opplevelsen når de er i London.

Marte, Bergen
SØN, 20 OKT 2013
4.8
En fantastisk musical, men....

Les Miserables er en fantastisk musikal! Nydelig musikk som river deg med - som gir meg lyst til reise meg å stå på barrikadene sammen med skuespillerne! Men.. jeg så denne forestillingen første gang i 1988 - og har siden vært "fortapt" i den. Denne gangen synes jeg ikke iscenesettelsen var like god som første gangen, dessverre. (og jeg har sett den på Oslo nye teater også). Men anbefales likevel på de varmeste - og jeg får sikkert lyst til å se den en annen gang i London også!

Turid, |narvik
TIR, 03 SEP 2013
4.8
Har sett Les Miserables flere ganger. Blir ikke lei den!

Strålende forestilling. Å kjøpe billetter via londonmusikaler.no fungerer veldig bra. Anbefales.

Liv-ellinor, Oslo
TIR, 30 JUL 2013
4.8
Anbefales på det sterkeste!

Har sett Les Miserables før, fra "taket" på Queens theatre. I år bestemte jeg meg for å investere litt ekstra, og fikk plasser midt i salen nede for rundt 800 kr pr billett. Det angrer jeg IKKE på! :)
Opplevelsen ble en helt annen enn sist. Na-Young Jeon som Fantine og Geronimo Rauch som Jean Valjean var helt fantastisk. De gjør en utrolig god jobb, og spesielt Geronimo Rauch imponerer med alt fra kraftige, dramatiske solopartier til den skjøre, følelsesmessige Bring him home og epilogen. Videre åpner A heart full of love tårekanalene fullstendig! Må vel egentlig innrømme at tårekanalene også var aktive helt fra Bring him home og ut showet.. ;) Alle de kjente låtene som Dreamed a dream, castle on a cloud, a little fall of rain og ikke minst In my life kommer som perler på en snor og gir deg frysninger og svettetokter om hverandre! Man forlater Queens theater målløs og ydmyk! Jeg må bare avslutte med å si takk!

Karoline, Vadsø
MAN, 22 JUL 2013
4.8
En fantastisk og sterk opplevelse. Så musikalen for 10 år og det var en like stor opplevelse. Flotte plasser .

Utrolig lettvint måte og bestillr billetter så jeg kommer til å bruke samme nettsiden neste gang.

Gina, Bergen
TIR, 28 MAI 2013
4.8
Det var en fantastisk opplevelse. Musikken og sangene var utrolig bra. utøverne gav full valuta for pengene. Vi koste oss, og kunne sett forestillingen om igjen med en gang den var over.

Forestillingen anbefales på det varmeste

Tveitan, Notodden
SØN, 26 MAI 2013
4.8
Fantastisk! Et magisk øyeblikk i ferien! Aktørene sang og spilte til terningkast seks!

Anbefales på det sterkeste! Man kan ikke være i London uten å oppleve Les miserables!

Kari, Innhavet
TIR, 21 MAI 2013
4.8
Fantastisk

Aktørene er helt suverene- blir helt satt ut av profesjonalitet i stemmebruk og aksjon på scenen! Må oppleves:)

Anita, Nordli
TIR, 21 MAI 2013
4.8
Hele følelsesregisteret!

Gåsehud, latter, tårer, fascinasjon - dette showet gir deg alt du trenger. Fantastiske vokalprestasjoner, majestetisk musikk, imponerende kulisser og vekslinger i scenarier - ubeskrivelig opplevelse!

Ida, Ranheim
MAN, 13 MAI 2013
4.8
Forestillingen var flott. Den beste Javert og "hvalp" jeg har hørt og jeg har hørt/sett mange. Teatret er stort så det lønner seg å betale litt mer for å se bedre enn fra radH på øverste platå.

Forestillingen kan anbefales, men betal for en noe bedre plass enn på øverste balkong. Der hører du godt, men utsikten er skiftende etter hvem som sitter foran deg. Høyt hår, lang rygg gjør stor forskjell for de bak. Bare å se teatret var en opplevelse.

Turid, Boeverbru
SØN, 05 MAI 2013
4.8
Forestillingen var flott i et nydelig teater. De hadde den beste Javert jeg har hørt og en herlig gutt som "hvalpen".

Anbefal denne musikalen

Turid, Boeverbru
SØN, 05 MAI 2013
4.8
Kan absolutt anbefales, musikken, skuespillerne. Var der sammen med min mann, anledning hans bursdag.

Anbefal denne musikalen

Ellinor, Sykkylven
SØN, 17 MAR 2013
4.8
Fantastisk show, må sees og oppleves....

Fantastiske sanger, musikk og skuespillere. Eit flott sceneshow som bare må oppleves.

Kari anne, Sævareid
LØR, 02 FEB 2013
4.8
Den MÅ bare oppleves

Anbefales til alle som er glad i Musicaler.

Bjørn atle, Gressvik
TIR, 22 JAN 2013
4.8
Verdensklasse!

For alle som ønsker ekte kvalitet er Les Mis det klare valg. Verdens flotteste musikal holder en standard ingen annen musikal er i nærheten av. Har sett flere flotte musikaler i London, men ingen kan måle seg med denne. Vokalprestasjoner i verdensklasse (!!) og låter som kan høres hundre ganger uten at de mister sin magi. Les Mis er ene og alene en god nok grunn til å sette seg på flyet til London.

Berit lunden, Høvåg
TOR, 03 JAN 2013
4.8

Les Miserables AnmeldelserLes Miserables Anmeldelser

"For sheer musical theatre spectacle and an emotional roller coaster, it quite rightly remains the best show in town"
The Stage


 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Queen's Theatre
51 Shaftesbury Avenue
London
W1D 6BA

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 7:30 PM.

Matiné
Wednesday and Saturday 2:30 PM

Bestilling fra
2015-04-27

Bestilling til
2015-09-26

Spilletid:
3 hours

Retninger
Veiledning

Veiledning
(3mins) Take Shaftesbury Avenue along where the famous illuminated signs are. The theatre will be on your left about 100 metres along, just after the Gielgud Theatre.

Se på et kart Se på et kart

scroll flags right
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn