Ragtime

Ragtime

på Charing Cross Theatre

Pris fra 519 kr

Det er overgangen til det 20. århundre i New York. En æra eksploderer. Et århundre vendes. Og folket beveger seg i rytmer og rimer til musikken i Ragtime.

Høydepunkter:
- Nyt den prisbelønte musikalen Ragtime
- Velg dine egne seter
- Hør på musikken med cakewalks, gospel & ragtime

Nyt musikalen Ragtime
Thom Sutherland instruerer en ny produksjon av  Lynn Ahrens, Stephen Flaherty og Terrence McNallys multi-Tony Award-vinnende musikal, Ragtime.

Ragtime er basert på romanen av E.L. Doctorow og vever sammen historien til tre grupper i Amerika: Coalhouse Walker Jr, en musiker fra Harlem; Mor og hennes hvite, middelklasse familie i New Rochelle; og Tateh, a jødisk immigrant som har kommet til Amerika med sin datter, og søker et nytt liv. 

De fiksjonelle livene blir dramatisk blandet sammen med hverandre, i tillegg til med historiske figurer, inkludert Harry Houdini, Booker T. Washington, JP Morgan og Henry Ford. 

Ragtime ledet Tony Awards i 1998, med 12 nominasjoner, og vant 4, blant annet Best Book av Terrence McNally og Best Original Score av Lynn Ahrens og Stephen Flaherty.

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er ferdig vil du motta en e-billett via e-post. Vennligst skriv ut billetten din og ta den med deg til teateret.

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Charing Cross Theatre
The Arches, Villiers Street
London
WC2N 6NL

Informasjon om show

Bestilling fra
2016-12-05

Bestilling til
2016-12-10

Spilletid:

Veibeskrivelse


(1 min) The theatre is under Charing Cross station; it can be accessed at Cravens Passage just off Villiers Street

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn