The Bodyguard

The Bodyguard

på Dominion Theatre

Pris fra 419 kr

The Bodyguard er den nye populære musikalen som starter i West End i november 2012. Billetter til musikalen Bodyguard i London kan bestilles her!

The Bodyguard er selvsagt basert på den populære filmen som ble spilt av Kevin Costner og Whitney Houston, har premiere i Londons West End med Heather Headley og Lloyd Owen. Tidligere Secret Service-agent, nå livvakt, Frank Farmer (Lloyd Owen), er leid inn for å beskytte superstjerne Rachel Marron (Heather Headley) fra en ukjent forfølger.

Begge forventer å bestemme , men det de ikke forventer er å bli forelsket!

En romantisk thriller, The Bodyguard inneholder et mangfold av Whitney Houston største hits, inkludert "Queen of the Night ", "So Emotional ", "One Moment in Time ", "Saving All My Love ',"Im Your Baby Tonight " , "Run to You ", 'I Have Nothing ', 'How Will I Know ', 'I Wanna Dance With Somebody ' og en av de største sanger noensinne- 'I Will Always Love You '.

Fantastisk 4.3

4.3 17 kunder
Imponerende - vi lot oss rive med!

Musikalversjonen var tilpasset scenen, noe den selvsagt måtte være. Historien var litt forenklet og det var lagt til mer humor, på godt og vondt. Alle på scenen imponerte stort, og scenografien + kostymer var også svært bra. Et annet pluss, er at teateret er relativt lite, så jeg vil tro at uansett hvor en ender opp, vil en ha ganske bra seter. Dette gjelder ikke alle musikaler vi tidligere har vært på, hvor de på scenen er halvveis gjemt bak en søyle, eller uklare i det fjerne. Alt i alt en uforglemmelig opplevelse!

Eli, Haugesund
FRE, 27 JUN 2014
4.3
Fantastisk gøy opplevelse!

Dette var min første musikal, men fy søren så bra den var. Jeg liker filmen utrolig godt og hadde store forventninger til musikalen, og de innfridde så til de grader. Vi både lo og gråt. Skuespillerne var utrolig flinke og Alexandra Burke leverte definitivt varene. Absolutt verdt å se denne musikalen :)

Elin, Ålgård
MAN, 09 JUN 2014
4.3
Supert

Bra musikk, fine stemmer. Kjente godt igjen historien fra filmen.

Heidi, Moelv
MAN, 21 APR 2014
4.3
phuong trab

romantisk og unik show

Phuong, Oslo
TIR, 08 APR 2014
4.3
Flott

Flott forestilling, har sett filmen - så historien var gjenkjennbar. Veldig godt fornøyd.

Anne-berit, Kvaløysletta
TOR, 13 MAR 2014
4.3
Politiker

Anbefales på det varmeste. God story med fantastiske sangere.

Dag, Bergen /morvik
TIR, 28 JAN 2014
4.3
The Bodyguard

En fantastisk opplevelser med fantastiske artister / dansere !!! Dette er en Musical som jeg kommer til å anbefale videre.

Kari, Bergen
MAN, 18 NOV 2013
4.3
FLOTT STEMME!

Noen dager etter showet nynner vi fortsatt å sangene! Flotte stemmer og sanger! Det kunne vært enda mer sang etter vår mening. Historien er jo kjent for det fleste, så det er stemmene som gjør showet. Lokalet var ekstremt varmt så ikke ta på varme klær. Legg litt penger i å få gode billetter. Upper circle er så absolutt oppe under taket og litt klaustrofobisk... Men uten om det - er det bare å nyte stemmen!

Lovise, Sykkylven
TIR, 22 OKT 2013
4.3
Dame 45

Det var en utrolig opplevelse. Den bør ses. Enkelt og greit å kjøpe billetter gjennom Londonmusikaler.no

Siri, Hundvåg
LØR, 19 OKT 2013
4.3
Meget sterke vokal prestasjoner!

Godt show m lyd og lys, en skikkelig feelgood opplevelse. Hadde med barna på 12 og 14, og det var en fin musikal for den aldersgruppen.

Ingunn monrad, Fetsund
LØR, 10 AUG 2013
4.3
Flott opplevelse, men ikke beste vokalmessig

Det var et flott sceneshow med utrolige kulisser. Ble helt imponert hva de klarer å lage på en scene.
Anbefaler sterkt å bestille bill gjennom londonmusikaler.no. Dette da jeg hadde bestilt feil dato på bill. men dette ordnet de kjapt og greit. Ellers ville det vært kjipt for oss som var 9 stk, så tusen takk

Mona, Krokelvdalen
ONS, 31 JUL 2013
4.3
Verdt å se!

Fantastisk sang og dans, absolutt verdt å se! Dog veldig vanskelig å nå opp til Whitney Houstons legendariske vokalprestasjoner.. Men de gjorde en veldig god jobb :)

Julie, Oslo
SØN, 19 MAI 2013
4.3
Alt fungerte veldig bra gjennom LondonMusikaler.no, kommer til å bruke det igjen.

Alt fungerte veldig bra gjennom LondonMusikaler.no, kommer til å bruke det igjen.

Mette, Haslum
MAN, 13 MAI 2013
4.3
Har sett mange musikaler og reiste til Londen først og fremst for å se Bodyguard. Svarte til forventningene og kan anbefales.

Første gangen jeg bestilte gjennom London musikaler.no. Meget enkelt og bra.

Per martin, Fetsund
TOR, 28 MAR 2013
4.3
Ikke noe muffens!

Londonmusikaler.no kan virkeliganbefales. Jegvarveldig usikker når jeg kjøpte billetter her, ettersom det fantes veldig lite informasjon og tilbakemeldinger fra folk som hadde benyttet denne nettsiden før, men mine bekymringer var grunnløse. Alt gikk som smurt, og vi så et fantastisk show!

Eirik andré, Nesttun
LØR, 16 FEB 2013
4.3
Fantastisk opplevelse

Angrer ikke et sekund på denne musikalen. Spektakulært, rørende, gripende, glitrende! Det var en utrolig opplevelse. Takk skal dere ha!

Miriam, Bergen
TOR, 17 JAN 2013
4.3
Fantastisk opplevelse

Bodyguard var en helt fantastisk opplevelse som varte i 2 timer. Sangene til Whitney ble framført med meget god kvalitet og showets effektene var imponerende. Vel verdt pengene:)

Enkelt å bestille og enkelt å hente bilettene!

Åse, Fjell
SØN, 16 DES 2012
4.3

 

4.3

Fantastisk 4.3

17 kunder

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Wednesday and Saturday 3pm

Bestilling fra
2016-07-15

Bestilling til
2017-01-07

Spilletid:

Veibeskrivelse


The theatre can be seen from the station, on the corner of the crossroads between Tottenham Court Road and Oxford Street.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn