Thriller Live

Thriller Live

på Lyric Theatre

Pris fra 284 kr

Moonwalk på scenen i London West End, Thriller - Live The Musical er en hyllest til The King of Pop - Michael Jackson og The Jackson 5. Kjøp dine billetter her!

Thriller - Live er den første teater- og musikalopplevelsen noensinne. For å bringe Michael Jacksons banebrytende dans, karakteristiske lyd og største hits til live på scenen inneholder Thriller - Live ville multimedia effekter og fantastisk korregrafi!

Michael Jacksons karriere strekker seg over 40 år og han har solgt over 750 millioner album. Albumet Thriller er fremdeles verdens mest solgte.

Thriller - Live passer for alle, Michael Jackson fan eller ikke. Du kommer garantert til å synge med på de store hitsene som: I Want You Back, I'll BeThere, Show You The Way To Go, Can You Feel It, Rock With You, She's Out Of My Life, Beat It, Billie Jean, Earth Song og Thriller, samt mange mange fler.

Andre musikaler i London som har musikk skrevet av verdenskjente solister eller grupper: We Will Rock You - The Lion King & Jersey Boys.

85

Fantastisk 4.3

4.3 Reviews from 85 customer reviews
Kjempeshow!

Vi storkoste oss!

Kjell arve, Skudeneshavn
ONS, 05 FEB 2014
4.3
Meget bra

Veldig bra show. Flinke vokalister og fantastiske dansere.
Bestilling av billetter gikk knirkefritt. Skrevet ut hentelappen, og hentet billettene 15 min før showet startet uten problemer. Fornøyd :-)

Ronny, Kleppestø
TIR, 04 FEB 2014
4.3
Thriller Live

Alt var veldig bra!

Ole, Sandvika
ONS, 29 JAN 2014
4.3
thriller

Thriller var helt fantastisk. Flinke skuespillere/artister:) Veldig bra underholdning og dem fikk med publikumet til å danse og klappe. Anbefale å velge sete i dress circle. Vi satt på G 8-9 og hadde kjempe utsikt, ikke søyle i veien og vi så over folkan foran oss!

Marita bow, Narvik
ONS, 29 JAN 2014
4.3
Helt fantastisk!!

En underbar upplevelse som alla bör se!!

Annika, Greåker
ONS, 15 JAN 2014
4.3
Thriller live

En utrolig bra musikal med fantastiske flinke dansere/sangere. Vil absolutt anbefale denne om man er en Michael Jackson fan.

Belinda, Bergen
MAN, 13 JAN 2014
4.3
Terje Almås

Fremragende artister og flott koreografi. Andre gang jeg ser denne. Har vært på flere musicaler men jeg synes denne topper. Har aldri vært fan av Jackson, men dette bør oppleves.

Terje, Saupstad
MAN, 06 JAN 2014
4.3
Fantastisk

Utrolig rørende og spennende musikal! Showet varte i hele 2 timer og 15 min.
Bør absolutt oppleves !!

Eivind-andre, Haugesund
SØN, 05 JAN 2014
4.3
Fantastisk energibombe

Vi, 8 personer i alderen 30-62, storkoste oss. Superbra vokal og dans!!!!! Bør absolutt oppleves!!

Enkelt og oversiktlig bestillingssted!

Monica, Sandvika
MAN, 16 DES 2013
4.3
turist

Thriller var fantastisk, gjelder både sanger og opptreden. Full fart fra start til slutt.
Kan trygt anbefales til andre.

Trond vegard, Ridabu
ONS, 11 DES 2013
4.3
Generelt proffesjonelt

Generelt proffesjonell dans og musikk :)

Elsy, Drammen
MAN, 09 DES 2013
4.3
Thriller

Fantastisk, det finnes ikke ord for hvor bra dette var !

Bodil, Tromsø
SØN, 08 DES 2013
4.3
Ingeniør

Ok sang, lite handling. Mer en konsert enn en musikal.
Vi satt høyt og så ikke alt som foregikk på senen

Ingvar, Larvik
ONS, 04 DES 2013
4.3
Bør sees.

Et topp show.

Arild, Oslo
ONS, 04 DES 2013
4.3
En opplevelse!

En forestilling med masse herlig energi ,sang og dans.
Vår 11åring var kjempebegeistret.
Anbefales!

Else-britt, Fredrikstad
ONS, 04 DES 2013
4.3
Kjempebra!!!!

Synes det var ett flott show med flinke dansere og veldig flinke sangere!
Anbefales!!!

Petter, Laksevåg
TIR, 03 DES 2013
4.3
Thriller

Musicalen Thriller var en flott opplevelse. Fulgte stjernen musikalsk fra han var med i Jackson Five og frem til i voksen alder. Artistene på scenen leverte super sang og strålende dansing. Ett av høydepunktene var moonwalken. Passer for tenåringer og voksne. Anbefales på det sterkeste.

Anne-lise, Askim
MAN, 02 DES 2013
4.3
Anbefales på det sterkeste!

Thriller Live kan anbefales på det sterkeste! Oppsettet av showet var veldig bra, danserne utrolig bra og sangerne fantastiske.

Christine, Sandnes
TIR, 26 NOV 2013
4.3
Supert show

Veldig bra show med store sangprestasjoner og fantastisk danseoppvisning. En opplevelse vi ikke ville vært foruten. Kan anbefales på det varmeste.

Ove-egil, Moelv
MAN, 25 NOV 2013
4.3
God musikalopplevelse.

Flott musikal, gåsehudstemnig og litt tårer innimellom. Imponert! Passet godt for et stort reisefølge på damer fra 18 til 54.

Hanna, Ringebu
ONS, 20 NOV 2013
4.3
Thriller Live.

Kjempeflott musical for både vaksne og tenåringer! Her blir presentert sang og dans fra Michael Jackson. Gammelt og ærverdig teaterlokale. Både såg og hørte godt. Me satt nede i salen litt bak på sida, ok,men fekk ein ein høg person framfor, vart det kanskje litt vanskelig å sjå. Så kanskje fremste balkonger er å foretrekke.
Har vore på musical m We will rock you, ...trur det var meir sving over Thriller Live. Men smak og behag.

Signe, Øystese
ONS, 20 NOV 2013
4.3
Pinlig vokal

Vi satt på balkong senen var konstruert slik at vi ikke så danserne spm sto oppe på broen bak på senen. Danserne var veldig bra men en del av vokalistene var ikke bra, den yngste som startet showe reddet egentlig hele opplevelsen.

Rune, Dilling
TIR, 19 NOV 2013
4.3
Fantastisk!

En helt fantastisk forestilling! Skal du til London, bør du ikke gå glipp av Thriller musikalen. Showet varte i over 2,5 timer, og var verdt hvert sekund, og verdt hver ei krone det kostet! Anbefales på det sterkeste! :) Kjempe lettvint å bestille billetter via londonmusikaler.no! :)

Frank egil, Elnesvågen
LØR, 16 NOV 2013
4.3
Supert

Veldig bra show, anbefales.

Elisabeth, Nesoddtangen
TIR, 29 OKT 2013
4.3
Magisk!!

Utrolig bra show. Kunne sett det igjen samme kveld. Et av høydepunktene for turen vår til fantastiske London.

Elisabeth, Sandnes
MAN, 28 OKT 2013
4.3
Veldig gøy og høy kvalitet!

Rett og slett en fantastisk stemningsfull opplevelse med høy kvalitet! MÅ sees!

Beate, Drøbak
TOR, 10 OKT 2013
4.3
Energisk kjempeshow

Kjempebra show. Høydepunkter på rekke og rad, særlig etter pause. Alle de kjente sangene blir proft framført fra et energisk ensemble med glimrende musikere og proffe dansere/sangere.

Henriette, Tistedal
TIR, 24 SEP 2013
4.3
En fantastisk opplevelse

Veldig greit å hente billettene på Lyric Theatre, ingen problemer og alt gikk raskt og greit. Fint teater, gode seter, i alle fall framme i "stalls". Showet var rett og slett kjempebra, men skal sies at jeg er gammel MJ-fan og kunne alle sangene. Min samboer hadde bare hørt et lite knippe av sangene før pausen. Etter pausen kom de nye sangene. Masse liv blant publikum; kklapping, utrop og dansing. Har lyst til å se showet neste gang jeg er i London også!

Linda, Tromsø
SØN, 22 SEP 2013
4.3
Flott musikkopplevelse i slitent teater

Flott musikkopplevelse i slitent teater

Marit svendsen, Ålgård
FRE, 20 SEP 2013
4.3
Gøy for alle aldre!

Tydelig at alle aldre i salen likte forestillingen! Flott forestilling med et supert sceneshow full av rytmer og dans :) Anbefales virkelig :)

Monica, Nesttun
SØN, 18 AUG 2013
4.3
"Vi var veldig godt fornøyd. Bra plass god underholdning er absolutt til å anbefale."
Anne-Lise & Inge, Sandnes

"Bra opplevelse!"
Soliman Elamari, Bryne

"Startet med J5 og Michael som liten gutt - kunne vært litt kortere denne sekvensen.. Resten av showet var det bra stigning og det ble VELDIG bra!"
Terje, Oslo

"Dette må du se enten du er M.J fan eller ikke. Det blir minner for livet. Som en ekta MJ fan så fant tårene fram ved mimringen av alt han har gjort. Musikken ble flott framført og mange gode danse oppvisninger. Anbefales på det meste." 

Manuel, Haugesund

"Jeg og min datter på 17 år hadde en utrolig flott opplevelse på thriller.Fantastiske dansere som viste at de koste seg på scenen.Veldig flinke til å få publikum med.Flotte sangere.Vi hadde en magisk opplevelse. Det nærmeste vi kan komme Michael Jackson :-)"
Elisabeth, Stavanger

"Det var jo kjekt, mye bare snag og dans. Er man en fan av Michael Jackson eller ikke så liker men dette "
Heidi, Stavanger

"Fantastisk show! Fikk med det meste av det beste.. Utrolig bra sang og dans/show...Anbefales på det sterkeste...Savner MJ "
Laila, Stavanger

"Fantastisk show. Ser det gjerne igjen. De var så flinke å danse og synge "
Ann, Bergen

"Fantastisk show, nesten mer som en konsert. Publikum tok helt av, og hadde vi ikke visst bedre, kunne vi lett trodd at det var MJ som sto på scenen. Anbefales på det sterkeste, uansett om du er MJ fan eller ei "
Henriette, Bergen

"Billettbestillingen og hentingen av billettene gikk uten problemer.Lokalene var litt slitte, men vi hadde alikevel er super opplevelse. Det var fantastiske sangere og dansere, et forrykende show som var like bra for oss voksne og barna på 12 og 14 år.Vi kunne gjerne ha sett showet igjen, anbefales virkelig! "
Nina, Oslo

"Thriller var bare helt fantastisk!Meget gode sangere, dansere og selve produksjon av musicalen var også bra!Hadde også med oss 3 barn i alder 10 til 14 år og de elsket den! Absolutt og annbefalle..Var også på we will rock you som også var veldig bra "
Anki, London

"Det var enkelt og trygt å bestille billettene fra LondonMusikaler.no. Vi tok med utskriften av kvitteringen og viste denne i billett-luken i London ca. 30 min. før forestillingen starten. Der fikk vi utlevert billettene uten mer mikkmakk. Kjempe greit. Hvis det er noe som kunne bli bedre, kunne det fremgå ennå tydeligere på kvitteringen NÅR billettene kan hentes, for dette brukte vi litt tid på å finne ut av. Vi ønsket liksom ikke å stå i London og finne ut at billettene våre ikke var der fordi vi var for sent ute. Men det fikset seg. Alt i alt er vi veldig fornøyd. "
Line, Oslo

"Fantastisk show! fikk med det meste av det beste.. Utrolig bra sang og dans/show...Anbefales på det sterkeste...Savner MJ "
Laila, Stavanger

"Billettbestillingen og avhentingen av billettene i London gikk knirkefritt. I forestillingen ble vi presentert for musikk helt fra Jackson five til Billy Jean og Thriller. Avslutningen var helt formidalbel og da den siste trodde vi nesten det var Michael Jackson him self. Topp opplevelse fra bestilling til slutt "
Ingrid, Ålesund

"Vi kunne ikke sett noe bedre enn dette. Mitt barnebarn danser og jeg er kooreograf og instruktør for ulike turntropper. Det var en opplevelse for oss alle. Jeg var der på anbefaling fra en venninne og kommer absolutt til å anbefale alle om å se Thriller. Synd at verden ikke skal nyte godt av et musikk geni som M J i framtiden "
Bitte, Tønsberg

"Vi satt på balkong, ble litt høyt oppe og så ikke alt som foregikk på scenen. Totalt sett en ok opplevelse, men vi synes noen av aktørene var litt amatørmessige, og showet totalt sett var lit rotete satt opp. Hoveddelen av showet var basert på eldre og for oss ukjente sanger av M.J. Noen godbiter mot slutten. Savnet litt den gode londonmusikal-opplevelsen "
Laila, Sandvika

"Thriller var en meget god forestilling , dog ikke noe videre handling men meget gode dansere og sangere som fremførte michael jackson sangene med glød . etter 2 timer var det over men kunne sittet mye legre for dette var flott! "
Alf, Stavanger

"For et fantastisk show!! Utrolig bra, og ble bare bedre og bedre utover i showet. Hadde med meg min sønn på 15 år, og han sier det samme. Fantastisk bra!!! Anbefales på det sterkeste. Likte du Michael Jackson, ja da er det bare å reise til London å se på denne "
Ann Kristin, Jessheim

"Flott opplevelse for hele familien. Sterke vokalister og et knallbra show "
Kristin, Lillehammer

"Helt rått. En av sangerne var så lik Michael Jackson både i utseende og sang at jeg fikk frysninger nedover ryggen -så ut som om Michael hadde gjenoppstått når denne sangeren framførte Beat it. Anbefales på det varmeste "
Else, Gjøvik

"Dårlig forestilling! Gode dansere og sangere, men elendig regi! "
Kari, Sandnes

"Kjempegod underholdning med gode artister, både sangere og dansere Fikk hele hele historien om hans fantastiske musikalske liv. Det tok helt av etter pausen, når de mest kjente sangene kom. Plassene våre på balkong, var nok litt i høyeste laget"

Øyvind, revetal

"Thriller var en flott musical med mange av de kjente sangene til M.Jackson. Jeg hadde med datteren min på 12 år, og hun synes det var helt topp!! Anbefales til alle"

Vibeke, Larvik

"Vi så Thriller Live i London og synes det var en kjempeflott opplevelse! Både dans, sang, scene og atmosfære var helt topp. Anbefales på det varmeste til alle som liker Michale Jacksons musikk"
Gerd, Ålesund

"Kjempegod underholdning med gode artister, både sangere og dansere Fikk hele hele historien om hans fantastiske musikalske liv. Det tok helt av etter pausen, når de mest kjente sangene kom. Plassene våre på balkong, var nok litt i høyeste laget"
Øyvind, Revetal

"Kjempe bra. Absolutt å anbefale. Fantastisk opplevelse. Husk å bestille på forhånd"

Matic, Norway

"Det var en fantastisk opplevelse. Alle skuespillerne var flotte, spesielt han som sang Michael som ung. Jeg hadde med meg to av mine barnebarn, tvillinger på 8,5 år. De var i ekstase (med Michael hatt og hvite hansker)"
Ellen, Stavanger

"Lokalene virket erverdige, men slitte. Vi fikk plass langt bak, og barna så dårlig, så etter en prat med de ansvarlige fikk vi flyttet langt frem uten ekstrakostnad, stort pluss. Andre del av musicalen tok oss med på historien fra Thriller til de nyere Hiténe til MJ. Her fikk vi flere uforglemmelige versjoner av "Man in the Mirror", "Beat It", Smooth Criminal, Thriller og en Billie Jean opptreden som fikk gåsehuden frem. Dansingen var utrolig tøff, presis og effektfull. En fantastisk hyllest til verdens fremste entertainer"
Valter, Fauske

"Utrolig bra konsert - vi lurte på om det var løgn at mr. Jackson er død"

Katrine, Lier

"Thriller var fantastisk, våre gutter på 7 og 9 var i ekstase. Veldig gode sangere og dansere, fantastiske kostymer. Alt fungerte super, det var enkelt å finne teateret, billettene lå klare til oss og det var fine seter og god lyd"

Hege, Sætre

"Fantastisk forestilling, med imponerende dansere og sangere. Andre del var best fordi der var det sanger som jeg har hørt mye på:)" Anne, Fjellhamar "Kvaliteten på forestillingen er relativt høy. Hadde den blitt satt opp i Bergen hadde den vært fantastisk, men i London forventes kanskje mer. Dessverre er dette en musikal for rendyrkede Jackson fans, da det foruten musikken er så godt som ingen annen handling. I motsetning til "We will rock you" basert på Queens materiale, som også har en god historie å fortelle, er dette langt mer en konsert med coversanger enn en musikal. Med mindre du liker M.J godt over gjennomsnittlig, annbefales ikke denne musikalen/konserten. Se heller We will rock you eller Mamma Mia,, som er intet mindre enn fantastisk. Selv for en som overhodet ikke liker Abba eller Queen"
Frank, Bergen

Thriller Live AnmeldelserThriller Live Anmeldelser

"Dance routines, featuring daring leaps from an on-stage bridge, break-dancing, and, yes, the moonwalk, are spectacular."
The Daily Telegraph


 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Lyric Theatre
29 Shaftesbury Avenue
London
W1D 7ES

Informasjon om show

Kvelder
Tuesday to Friday 7.30pm, Saturday 8pm, Sunday at 7.30pm

Matiné
Saturday 4pm, Sunday 3.30pm

Bestilling fra
2014-04-19

Bestilling til
2015-04-19

Spilletid:
2 hours 20 minutes

Veiledning
Veiledning

Veiledning
(3mins) Take Shaftesbury Avenue along the side where the famous illuminated signs are. The theatre will be on your left about 100 metres along.

Se på et kart Se på et kart

Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn