Wicked

Wicked

på Apollo Victoria Theatre

Pris fra 282 kr

Wicked The Musical er en storslagen og humoristisk Broadwaysuksess som handler om hvorfor den onde heksen i landet fra OZ ble så ond. Wicked spilles på det store Apollo Victoria Theatre i London.

Direkte fra Broadway kommer WICKED som en sensasjon som slår alle rekorder i Londons teaterverden.

Wicked, denne fengslende musikalen bygger på Gregory Maguires populære roman og tar publikum med i en spektakulær fantasiverden med magi, trolldom, svartekunst og trylleformularer. Her fortelles den originale, hittil ukjente historien om et uvanlig vennskap mellom to jenter, den blonde og populære Glinda og den misforståtte Elphaba, som ender opp som den onde heksen i vest.

Når du opplever denne uforglemmelige, prisbelønte musikalen, vil du snart forstå at du neppe kjenner hele historien om landet Oz...

Les mer om Wicked på Broadway i New York!

Fantastisk 4.6

4.6 7 customer reviews
Flott musical

Flott for ung og gammel, fantastiske sangere - anbefales

Line, Drammen
TOR, 27 FEB 2014
4.6
fantastisk

Dette er et supersjarmerende show med glitrende sangere som i tillegg er supergode skuespillere. Anbefales på det sterkete

Randi anita, Kløfta
FRE, 21 FEB 2014
4.6
Flott show

Overraskende bra show , satt langt bak men det gjorde ikke noe for opplevelsen .

Vera, Drammen
LØR, 04 JAN 2014
4.6
Fantastisk show

Dette er en forestilling av beste merke. Greit å følge med også for en som ikke har engelsk som morsmål. Litt for høyt lydnivå. Mixen av lys/dans/sang/innhold er svært bra.

Arild rode, Skien
MAN, 14 OKT 2013
4.6
Flott forestillig

Dyktige sangere og skuespillere og fantastisk bra koreografi

Anne-lise, Trondheim
FRE, 11 OKT 2013
4.6
En strålende forestilling!

Jeg så denne musikalen sammen med min kone og to barn på 12 og 17 år. Dyktige rolleinnhavere og en morsom historie gjorde dette til en flott kveld. Glimrende show med flotte kostymer og fengende musikk. God underholdning fra begynnelse til slutt. Musikal som appellerer til hele familien.

Stig kristian, Bergen
LØR, 06 JUL 2013
4.6
Veldig bra musikk og sang prestasjon. Vi satt langt bak og det som trekker ned er at det var vanskelig å få se alt. For lang avstand .

Ja anbefales! Unn deg billetter nede i salen

Nina thorsen, Stavanger
TIR, 14 MAI 2013
4.6
"Wicked er en flott forestilling! Den begynte litt "tregt" men det tok ikke mer enn noen få minutter før den var i full gang! Vi, dvs familie på 4, to barn på 11 og 13, storkoste oss. Musikken er veldig bra og hovedrolleinnehaverne gjorde en fantastisk prestasjon. Vi kan trygt anbefale musikalen. Vi vil også anbefale å se The wizard of Oz da det er en sammenheng mellom disse forestillingene. Kanskje man vil få et litt annet syn på Elphaba!"
Anne, Bryne

"Skuffelsen var stor da jeg fikk se at det ikke var den som egentlig har hovedrollen som skulle spille, men den som er "standby". Skuffelsen gikk fort over til glede i det showet startet. Dette er den aller beste forestillingen jeg har sett. Førsteklasses artister, førsteklasses teater(utrolig god plass for alle) og hjelpsomme vakter gjorde dette til en fantastisk opplevelse. Helt fantastisk. Dette er et must for alle som er glad i humor, bra musikk og rørende øyeblikk! "
Jostein, Oslo

Wicked AnmeldelserWicked Anmeldelser

"Eight years in the West End would tire some musicals, but it's only matured Wicked into one of the country's strongest and most enduringly popular shows. Enlightening, hilarious, heartbreaking and suitably magical – if you haven't seen it yet, do"
Harper's Bazaar


Wicked PressemeldingWicked Pressemelding

GINA BECK AND MATT WILLIS TO JOIN WEST END HIT MUSICAL WICKED FROM MONDAY 12 DECEMBER 2011 DESMOND BARRIT RETURNS TO PLAY ‘THE WIZARD’ WICKED, the smash hit musical that tells the untold story of ...
Wicked Pressemelding Les merLes mer

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Apollo Victoria Theatre
17 Wilton Road
London
SW1V 1LG

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2.30pm

Bestilling fra
2015-04-27

Bestilling til
2016-04-30

Spilletid:
2 hours 45 minutes

Retninger
Veiledning

Veiledning
The theatre can be seen opposite the station.

Se på et kart Se på et kart

scroll flags right
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn