The 39 Steps

The 39 Steps

på Criterion Theatre

Pris fra 152 kr

I komedien 39 Steps i London får du oppleve et stykke av Hitchcock som aldri tidligere er blitt satt opp. Dette er ingen triller, kun masse latter. Billetter kjøper du her til reduserte priser.

John Buchans THE 39 STEPS – som ble filmet på minneverdig måte av Alfred Hitchcock i 1935 – er tilrettelagt for scenen på en nervepirrende måte.

Ingenting er utelatt i denne hysterisk morsomme og spektakulære versjonen av Storbritannias mest spennende thriller – blant de legendariske scenene finner vi jakten ombord på Flying Scotsman, flukten på Forth Bridge, det første krasjet med to fly som noen gang er sett på en scene, og finalen som (nesten) trosse døden på London Palladium.

Med fire skuespillere som spiller minst 139 roller, er THE 39 STEPS det mest forbløffende teaterkunststykket i år.

Fantastisk 5.0

5.0 1 customer reviews
Ekte og levende teater

Høyt tempo, masse humor og meget dyktige skuespillere gjorde denne kvelden til et høydepunkt. Herlig uhøytidelig fremførelse og en imponerende presis timing. Få med deg denne, det er en juvel!

Lennart, Flekkerøy
LØR, 08 MAR 2014
5.0
"Dette var en superb komedie framført av glimrende skuespillere. Noe av det beste jeg har sett i det siste. England mestrer teaterkunsten til de grader. Anbefales på det varmeste!"
Beatriz, Bergen

"Dette er en forestilling alle burde få med seg! Virkelig noe av det beste jeg har sett. Både jeg, som er teaterinteressert, og noen av mine mindre interesserte venninner kunne kose seg med forestillingen, så det er virkelig noe for alle. Skuespillernes komikk og timing er upåklagelig. Så absolutt å foretrekke til fordel for større produksjoner som "the lion king"."
Kari, Kristiansand

"Utrolig morsomt og actionfylt forestilling! Tenk dere et fartsfylt action-eventyr flyttet til teaterscenen, det har de faktisk fått til, og det hele er krydret med herlig sprø humor, ikke kjedelig et sekund! Alfred Hitchcock hadde vært stolt! :D" 
Geir, Oslo

The 39 Steps AnmeldelserThe 39 Steps Anmeldelser

"A joyous version of the Hitchcock classic"
The Sunday Times


"Exactly the thing the West End has been waiting for"
The Observer


 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Criterion Theatre
Piccadilly Circus
London
SW1Y 4XA

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 8pm

Matiné
Wednesday 3pm, Saturday 4pm

Bestilling fra
2015-04-27

Bestilling til
2015-10-31

Spilletid:
1 hour 40 minutes

Retninger
Veiledning

Veiledning
The theatre can be seen on Piccadilly Circus next to the Eros statue.

Se på et kart Se på et kart

scroll flags right
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn