A Chorus Line

A Chorus Line

på London Palladium

Pris fra 298 kr

A Chorus line på West End i London er en ekte Broadway musikal. Billetter til A Chorus Line the Musical i London kan bestilles her!

Auditions er i gang til en ny Broadway musikal. For alle som er tilstede, er det en sjanse for livet. Det er en mulighet til å gjøre det de alltid har drømt om - å få sjansen til å danse.

Fortalt gjennom fengende sang, medrivende drama og imponerende koreografi, hvor auditionees beskriver opplevelsene som har formet deres liv og deres beslutninger om å bli dansere. Basert på sanne historier, A Chorus Line-revolusjonerte Broadway, og ble den lengstlevende musikal i New Yorks teaterhistorie, slo all rekorder og vant ni Tony Awards, sju Drama Desk Awards, New York Critic 'Circle Award og Pulitzer Prize for Drama.

Nå for første gang siden den prisbelønte sesong hadde premiere i 1975, har de opprinnelige skaperne gått sammen for å gi denne legendariske musikal til det verdensberømte London Palladium. Blærer med klassikere som One (Singular Sensation) ', 'What I Did For Love ' og 'At The Ballet" , er A Chorus Line en ikonisk musikalsk mesterverk som man ikke bør gå glipp av.

Akseptabel 2.0

2.0 2 kunder
Skuffende

Jeg gikk til denne musikalen med store forhåpninger etter å ha sett filmen. Jeg ble veldig skuffet. Det var lite sprut over showet og artistene. Det så til tider ut som om de kjedet seg på scenen.Ikke mindre skuffende er det å gå på et nytt show so har gått noen dager, og salen er halvfull. Flere i publikum kommenterte dette. Gå heller å se et annet show.

Arve, Loddefjord
FRE, 01 MAR 2013
2.0
Dette var dessverre veldig kjedelig.

Anbefaler ikke denne!

Trine, Drøbak
TIR, 26 FEB 2013
2.0

A Chorus Line AnmeldelserA Chorus Line Anmeldelser

"Triumphant"
The Times


"Seductive, exhilarating and majestic"
Evening Standard


"Sizzling and extraordinary"
The Independent


"Showbiz heaven. Outstanding, terrific and brilliant"
Daily Telegraph


 

2.0

Akseptabel 2.0

2 kunder

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

London Palladium
8 Argyll Street
London
W1F 7TF

Informasjon om show

Kvelder
Mandag til lørdag kl. 19:45

Matiné
Onsdag og lørdag kl. 15:00

Bestilling fra
2013-02-05

Bestilling til
2013-08-31

Spilletid:
2 timer (ingen intervall)

Veibeskrivelse


(2mins) Exit 8 from the tube goes out onto Argyll Street (opposite the large Topshop). The theatre is 100 metres down the road.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn