End Of The Rainbow

End Of The Rainbow

på Trafalgar Studio One

Pris fra 820 kr

End of the Rainbow i London, er det nye stykke og musikal basert på legenden Judy Garland. Kjøp billetter til for End of the Rainbow i London her! 

Det er desember 1968 og Judy Garland er i ferd med å gjøre comeback. I en London-hotell suite med hennes unge nye forlovede ved sin side, kjemper Garland med en tornado av narkotika og alkohol som hun tar mens hun fullfører en utmattende serie av konserter på Talk of the Town for å prøve å kapre tilbake kronen som det største talent i sin generasjon. Til tross for en rekke ødelagte ekteskap og en forlist Hollywood karriere, er Judy fortsatt en tøff, fengende, bemerkelsesverdig kvinne utstyrt med legendariske sylskarpe humor.

Med en fantastisk forestilling av Tracie Bennet inneholder produksjonen Garland's klassiske sanger, innkludert The man that Got Away, Come Rain or Come Shine, The Trolley Song og Somewhere Over the Rainbow , med et live band på scenen

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Trafalgar Studio One
14 Whitehall
London
SW1A 2DY

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Thursday and Saturday 2.30pm

Bestilling fra
2010-11-16

Bestilling til
2011-05-21

Spilletid:
135 minutes

Veibeskrivelse


(5mins) Head left on the main road Strand. Follow Trafalgar Square around onto Whitehall and the theatre’s on your right.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn