From Here To Eternity

From Here To Eternity

på Shaftesbury Theatre

Pris fra 364 kr

From Here to Eternity er den helt nye Musikal i London med tekster av Tim Rice som kommer til å åpne i september 2013. Billetter til From Here to Eternity the Musical i London her!

Tekstforfatter Tim Rice gjør et etterlengtet comeback til det musikalske rampelys med From Here to Eternity. Tilpasset fra James Jones '1951 roman, utspiller denne WWII- fortelling om brennende hete relasjoner midt i en virvelvind av hendelsene rundt det japanske angrepet på Pearl Harbour.

Løst basert på James Jones 'egen krigstid erfaringer, følger denne historie flere medlemmer hos et militær selskap inkludert Private Maggio, kaptein Dana' Dynamite 'Holmes og First Sergeant Milt Warden, som starter en affære med Holmes' kone Karen.

From Here to Eternity var Jones 'debutroman og han vant en National Book Award for fiksjon. Det gav støtet til den Oscar-vinnende 1953 film med Burt Lancaster, Montgomery Clift, Deborah Kerr, Donna Reed og Frank Sinatra, og en påfølgende TV mini-serie. Og nå, endelig,er From Here to Eternity på scenen i London som en musikal

Veldig bra 4.0

4.0 2 kunder
Verd pengene?

Vanskelig å si, ok forestilling, men ikke noe jeg ville sett igjen. Mye annet som går som er mye bedre, og mer underholdende.

Arve, Loddefjord
LØR, 01 MAR 2014
4.0
Kjempebra!

Me var 5 personar som såg denne musikalen, og me var veldig begeistra alle saman. Det var ei super oppleving, og me vart svært imponerte over kvaliteten på sangprestasjonane, danseprestasjonane og koreografien. Som nordmenn var det enkelte ord og setningar me ikkje forsto, men me fekk likevel samanheng i forteljinga. Alt som vart sagt var tydeleg og klårt, og lokalet var fint mtp. at me såg godt heile scena. Takk for ei flott oppleving.

Ailin kristine solberg, Voss
TIR, 03 DES 2013
4.0

 

4.0

Veldig bra 4.0

2 kunder

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Shaftesbury Theatre
210 Shaftesbury Avenue
London
WC2H 8DP

Informasjon om show

Bestilling fra
2014-03-29

Bestilling til
2014-03-29

Veibeskrivelse


Metro: Tottenham Court Road Station (Northern / Central Line). 10 minute walk to the theater.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn