Grease

Grease

på Piccadilly Theatre

Pris fra 582 kr

Grease The Musical er disko, brylkrem i håret og masse dans. Grease er en av verdens beste musikaler og spiller for fulle hus i London! Kjøp billetter med rabatt her!

GREASE, verdens beste musikal og den perfekte feel-good-forestillingen for hele familien, kommer tilbake til West End og tar med seg de uforglemmelige sangene fra filmen, blant annet 'You're The One That I Want', 'Grease is the Word', 'Summer Nights', 'Hopelessly Devoted to You', 'Sandy' og 'Greased Lightnin'.

Siden sommernettene ser ut til å bli fantastiske, må du bestille nå, og ta med deg gjengen for å møte Danny og Sandy og de kule T-Bird-guttene, de flotte Pink Lady-jentene og resten av gjengen på Rydell High. 

GREASE blir årets største rock 'n' roll-fest.

Andre "feel good" musikaler som kan anbefales på det varmeste: We Will Rock You - Mamma Mia - Hairspray og Dirty Dancing.

Andre musikaler i London som er basert på store filmsuksesser: Dirty Dancing - Hairspray - Priscilla Queen of the Desert - Sister Act - Billy Elliot & The Lion King.

"Det var billigt og sikkert å fårestillingen er til å anbefale"
Kristin, Stavanger

"Grease var absolutt verdt pengene. Det var underholdene fra start til slutt, og virkelig noe eg vil anbefala videre! Det var kjekt fordi eg kjente igjen mange av sangene, og dette gjorde hele forestillingen enda kjekkere. De som spilte rollene, var også kjempe flinke og de var virkelig rollene sine. Alt var bra, og eg gir den 6 av 6 poeng"
Cecilie, Stavanger

"Vi så Grease på Picadilly theater. Det var virkelig en flott musikalsk og visuell opplevelse. Fantastiske skuespillere, som tolket rollene på en enestående måte. Meget god sang og musikk. Det eneste jeg ønsker å trekke for er at lydnivået var svært høyt. Det var til tider behov for å holde seg for ørene- eller man skulle medbragt ørepropper"

Tonje, Oslo

"Jeg er sånn type som ville sett Les Miserables, men som bestilte etter min datters ønsker. Men ble positivt overasket. Helt fra jeg irriterte meg over feil, men flink, Danny, til at det ble al tfor tidlig slutt"
Trond, Spydeberg

"Topp musikal med flott musikk og dans. Vi anbefaler denne oppsetningen. Passet veldig godt for tre generasjoner"

Marit, Stavanger

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Piccadilly Theatre
16 Denman Street
London
W1D 7DY

Informasjon om show

Kvelder
Monday-Thursday, Saturday 7.30pm. Friday 8.30pm

Matiné
Friday 5.30pm, Saturday 3pm

Bestilling fra
2007-07-25

Bestilling til
2011-04-30

Veibeskrivelse


(2mins) Pass the famous illuminated signs on your right to take Glasshouse Street/Sherwood Street where the theatre can be seen.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn