Made in Dagenham

Made in Dagenham

på Adelphi Theatre

Pris fra 429 kr

Made in Dagenham i London er en helt ny musikal utspunnet  i 1968. Billetter til Made in Dagenham i London kan bestilles her!

Det er 1968, og Ford bil fabrikk i Dagenham er en av de største private arbeidsgivere i Storbritannia. I tillegg til tusenvis av mannlige arbeidere, sysselsetter de 187 underbetalte kvinnelige maskinister som monterer bil setetrekk i elendig arbeidsforhold.

Tillitsvalgt Rita O'Grady blir med fagforening rep Albert Passingham for å få en bedre avtale for disse hardt arbeidende kvinner, men oppdager snart det er mer til tvisten enn hun innså: kvinner blir betalt en brøkdel av menns lønn for samme arbeid over hele linja. kampen om å nekte å holde det ut lenger, fører Rita en streik  for likelønn. En møkkajobb og politisk kamp følger som til slutt fører til at  kvinners rettigheter rundt om i verden endres

Basert på den populære filmen med samme navn,  Made In Dagenham medviker en av våre skarpeste og vakreste tv og scene stjerner, Gemma Arterton. Best kjent for den profilerte rollen i Quantum of Solace, Tamara Drewe og andre filmer, hun er nettopp kommet fra den anerkjennte rollen i The Duchess of Malfi på Shakepspeare Globe.

Denne fengende produksjon av Made in Dagenham er regissert av Rupert Goold. Kunstnerisk leder for Almeida Theatre, og direktør for West End hits American Psycho, Oliver! og Enron

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Informasjon om show

Bestilling fra
2015-04-09

Bestilling til
2015-04-11

Spilletid:
2 hours 40 minutes

Veibeskrivelse


(3mins) Head out onto the main road Strand. Cross the street where possible and go right (approx. 150 metres). The theatre is on your left.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn