Sister Act Live Choir

Sister Act Live Choir

på Central Hall Westminster

Pris fra 363 kr

Når discodiva Deloris Van Cartier blir øyenvitne til et mord, plasserer politiet henne på det eneste stedet de ikke tror kun kan bli oppdaget - i et kloster!

Forkledd som nonne har Deloris vanskelig for å tilpasse seg de strenge reglene i klostret. For å få tiden til å gå, drar hun nytte av sine discoferdigheter og sitt unike sangtalent for å blåse nytt liv i klostrets slumrende kor. Men økt oppmerksomhet rundt korets nye image fører ikke bare positive ting med seg, Deloris trues med å bli avslørt på skjulestedet sitt.
I løpet av kort tid kommer morderne på sporet av henne, men de finner ikke bare Deloris. De finner også hennes nye søstrer.

Sister Act The Musical er basert på filmen med samme navn med Whoppi Goldberg i hovedrollen som Deloris. Alan Menken har skrevet musikken til Sister Act.
Alan Menken er også kjent for å ha komponert musikken til flere store musikaler, f.eks. "Little Shop of Horrors”, ”Skjønnheten og udyret”, ”Den lille havfruen” og nylig også til suksessfilmen ”Enchanted".

Alt tyder på at Sister Act The Musical blir like morsom og varmhjertet som filmen. Av og til finner man venner på helt uventede steder!

Sister Act Live Choir AnmeldelserSister Act Live Choir Anmeldelser

"Glorious Fun!"
The Daily Telegraph


"A divine all singing, all dancing musical comedy!"
Daily Express


"Patina Miller - a star is born"
Magic FM


"Sister Act answered all my prayers and more!"
Daily Mail


 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Central Hall Westminster
Storey's Gate
London
SW1H 9NH

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Wednesday and Saturday 3pm

Bestilling fra
2017-04-28

Bestilling til
2017-04-29

Spilletid:

Veibeskrivelse
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn