We Will Rock You

We Will Rock You

på Dominion Theatre

Pris fra 590 kr

Musikalen We Will Rock You, med 31 av Queens største poplåter, er en av de mest populære musikalene i London. Bestill billetter med størst mulig rabatt her!

Verden på samlebånd. Over hele verden ser de unge på de samme filmene, bruker de samme klærne og tenker de samme tankene. Verden vil ha konformitet. Men ikke om du er rebell. Og ikke om du vil gjøre opprør.

I Planet Mall er alle musikkinstrumenter bannlyst. Company Computers lager låtene, de unge laster dem ned. Vi er i gutte- og jentebandenes tidsalder. Men motstanden øker ...

Med 31 av Queens beste sanger, blant annet Killer Queen, Crazy Little Thing Called Love, We Are The Champions og We Will Rock You.

Andre "feel good" musikaler som kan anbefales på det varmeste: Mamma Mia og Billy Elliot.

Andre musikaler i London som har musikk skrevet av verdenskjente solister eller grupper: Mamma Mia - The Lion King- Thriller & Jersey Boys.

Fantastisk 4.6

4.6 157 kunder
Kjempebra

En utrolig flott konsert der det ble levert på alle plan. Hatt et ønske om å se denne i mange mange år, og ble definitivt ikke skuffet.

Geir, Sadnes
TIR, 03 JUN 2014
4.6
Bør ses av alle :)

Ett ord, Fantastisk<3

Turid, Moss
TIR, 03 JUN 2014
4.6
Supert!

En av de beste London Musical vi har vært på (og vi har vært på de aller fleste).

Astrid, Søfteland
TIR, 20 MAI 2014
4.6
Gåsehud!!

Herlig humor og fantastiske sanger/dansere! Storyen var lett å følge og tiden gikk altfor fort. Skulle gjerne sett forestillingen igjen og igjen... Virkelig synd at den avsluttes 31. mai 2014 etter 10 år på Dominion Theatre.

Kjerstin w., Stavanger
TIR, 06 MAI 2014
4.6
Fantastiske We Will Rock You

Utrolig bra aktører musikk ja alt var absolutt å anbefale. Gled dere dere som skal se den :)

Anni helene, Elverum
MAN, 05 MAI 2014
4.6
Bra musikk, tynn story

Hvis man går for musikken så er det en kjempefin musikal
Men hvis man vil ha en bra story i tillegg, da finner
man en annen musikal å gå på.

Gry hege, Asker
MAN, 05 MAI 2014
4.6
Enklere kan det ikke bli!

Overskriften sier vel det meste.
Vi satt i godstolen hjemme og trykket på enter-knappen.
Tok med et stykke papir som vi viste frem på billettkontoret i Dominion Theatre.
Vips, så sto vi der med billetter og kunne gå inn og se en veldig bra forestilling.
Kjempebra!

mvh Øyvind Olsen

Øyvind, Tiller
MAN, 05 MAI 2014
4.6
We will Rock You

Nå blir jo denne Musicalen tatt av plakaten den 31 mai 2014 så således så har denne anmeldelsen liten betydning. Men det jeg vil si er at for folk som ikke kommer fra London så var det veldig vanskelig å forstå slangen og hva de sa til tider. Det kunne også vært mere musikk og sanger og mindre snakking.
Mange av de store hittene fikk vi bare en liten strofe fra.
Men når det er sagt så er Dominon Teater helt fantastisk og når man i tillegg for en så herlig Musical som Queen så blir total opplevelsen helt optimal.
Løp og se den før det er for sent :)

Christina, Sandefjord
TIR, 29 APR 2014
4.6
Trine

Kjempeopplevelse. Burde sees. Skal nok se den flere ganger.

Trine, Moss
TIR, 29 APR 2014
4.6
Noe av det beste jeg har sett!

Jeg er kjempe fan av queen, så jeg har ønsket å dra til London i mange år for å de we will rock you. Har sett musikalen på norsk når de hadde forestillingen i Oslo og syntes det var drit bra! Men den er enda bedre på engelsk. Fantastiske stemmer og mange morsomme kommentarer. Synd at den går av i slutten av mai. Skulle gjerne sett den en gang til!

Thea, Strømmen
MAN, 28 APR 2014
4.6
Fantastisk musikal

Fantastisk forestilling. Flott sang og musikk av de beste aktørene. Jeg koste meg under hele forestillinga. Avslutningen var helt overveldende bra!

Ingrid, Levanger
TIR, 22 APR 2014
4.6
Arne

God musical. Men Thriller med Michael Jackson får en femmer

Arne edvin, Levanger
MAN, 21 APR 2014
4.6
I want it all

Jeg gir min stemme til denne - eller forresten.... er det noe de ikke trenger så er det dét. Fantastiske sangere, spesielt den mannlige hovedrollen og de to kvinnelige birollene. Også særdeles festlig med mange verselinjer fra ulike hitlåter bakt inn i handlingen og små stikk til musikkbransjen. Skjønner godt at denne har okkupert Dominion Theatre i snart 12 år, selv om selve storyen ikke er all verden. Noen av de mindre ihjelspilte sangene fungerer minst like bra som de største hitene. Men koste meg storveis helt fra Innuendo til Bohemian Rhapsody.

Truls, Oslo
MAN, 31 MAR 2014
4.6
Kjempebra forestilling!!

Alle de fantastiske Queen-låtene på rekke og rad. Kjempeopplevelse og anbefales på det varmeste!!

Olav einar, Molde
TOR, 27 MAR 2014
4.6
Rådgivger landbruk

Har sett we will rock you en gang før! Fantastisk opplevelse for den som liker Queen-musikk!!

Eva, Inderøy
TIR, 25 MAR 2014
4.6
Absolutt verdt besøket

Kjempebra artister, scenografien veldig imponerende og flotte stemmer sammen med et bra orkester som virkelig løfter opplevelsen. Innfridde alle forventninger.

Inger, Fjerdingby
TIR, 18 MAR 2014
4.6
Helt topp

Liker dere Queen, og denne musikken så er det dette dere skal oppleve. Fantastisk show og fantastisk musikk. Eneste hake ved det er at du bør kunne forstå engelsk for å få mest mulig ut av det. Musikken er der for alle, men det er også mange dialoger som naturligvis er på engelsk.

Arnt, Borhaug
MAN, 17 MAR 2014
4.6
Skynd deg, den slutter snart

Så den for andre gang, og ser den gjerne en tredje før det er over. Liker du Queen er den et must!

Ken gullager, Sandefjord
SØN, 16 MAR 2014
4.6
Kjempebra

Veldig bra, både kostymer, skuespillere, scenografi og musikk.
Anbefales sterkt.

Øystein underdal, Fyllingsdalen
FRE, 07 MAR 2014
4.6
Yeah!!!!

Fantastisk forestilling, flinke sangere, strålende musikere. Musikal med trøkk og humor, og ikke bare for Queen-fansen, men for alle musikk-elskere. One-linere fra hele musikk-historien og æ moill-kosa mæ! Rock'n'roll!!!

Rolv, Tromsø
TOR, 27 FEB 2014
4.6
Fantastisk musikk

Musikken var så flott at jeg glatt hadde sett det en gang til. Historien var litt rotete og ikke alltid lett å høre hva de sa. Som igjen gjorde det litt vanskelig å få med seg alle humoristiske poeng.
Totalt var det en fantastisk opplevelse pga sang og musikk prestasjonene.

Linda, Godvik
TOR, 27 FEB 2014
4.6
Voksent par

Bra show, bra bundet sammen og god dialog. Flotte skuespillere/sangere som tolket Queens låter meget bra. Kan absolut anbefales.

John-ole, Rjukan
TIR, 25 FEB 2014
4.6
Kjempebra!

Jeg så We Will Rock You februar 2014 og syns den var kjempebra! De hadde laget et bra show med musikken, og selv om man kanskje ikke kjenner så godt til Queen, så kjenner man nok igjen mange av sangene. De refererte også litt til popmusikken og artister fra 2000- tallet :)) alt i alt, hadde en fin opplevelse!

Dina skadsheim, Vinterbro
TIR, 25 FEB 2014
4.6
we will rock you

Fin oppsetting, flott sangprestasjoner
...herlig opplevelse.....

Heidi ermesjø, Oslo
TOR, 20 FEB 2014
4.6
Flott

Hadde en veldig fin opplevelse. Utrolig flinke sangere og dansere.

Kari nordang, Langevåg
TIR, 18 FEB 2014
4.6
Fantastisk opplevelse'

En storslagen opplevelse fra start til mål. Velregisert, gode aktører og et scenebilde som tar pusten av en.

Rune, Vikhammer
TIR, 28 JAN 2014
4.6
En helt grei musikal

Musikalen var helt ok, lydstyrken varierte veldig mellom veldig høy, og såpass lav innimellom at det kunne være vanskelig å få med seg teksten på sangene og dialogene… En bør med fordel kjøpe program og lese hva musikalen handler om. Jeg ble ikke helt overbevist, de kjente og kjære sangene "reddet" musikalen fra å bli en lang gjesp. Men når alt dette er sagt så er musikaler alltid bra på sitt vis.

Inger christine, Haugesund
TOR, 23 JAN 2014
4.6
Må oppleves!

Strålende!

Eli, Trondheim
TIR, 21 JAN 2014
4.6
Fantastisk

Min mann og meg var i London for å feire nyttår. We Will Rock You, var en sånn opplevelse at turen var verdt det bare på grunn av den. Jeg har vokst opp med Queen, så det ble mange "sterke" øyeblikk. Kan tenke meg å se den en gang til :)))

Brit lien, Flatåsen
MAN, 06 JAN 2014
4.6
Utrolig!

Kjempebra forestilling både for unge og eldre! Virkelig å anbefale!

Silje, Bø
LØR, 04 JAN 2014
4.6
"Ein veldig flott musical! Stor opplevelse - med fantastiske musikk og dyktige prestasjoner fra scenen!"
Roger, Bergen

"Vi fikk svært gode anbefalinger fra kjente som har vært på musikalen We Will Rock You, og det stemte! Det var et show som ikke bare hadde artister med gode stemmer, men også musikerere som spilte så godt, at jeg trodde at det var playback, til og begynne med! Det var mye morsomt i showet og mange moderne humoristiske innslag som gjorde innholdet ekstra artig! Vår plassering et stykke bak i salen, var ikke noe problem. Showet varte i ca to og en halv time, men den tiden gikk fort. Showet We Will Rock You anbefales!"
Sturla, Trondheim

"Det beste showet jeg har sett!! ANBEFALES!! Ser den gjerne igjen."
Elisabeth, Oslo

"En høyst minneverdig opplevelse. Bare det å se en musikal er kjekt i seg selv, men Queen har fantastisk musikk og denne musikalen gjorde seg godt i fotsporene til et av tidenes mest fantastiske band! Fortellingen er sprø og ikke minst koselig. Det manglet ikke på fantasi da skribentene satte i gang arbeidet med "We will rock you". Absolutt verdt pengene! Jeg vil se den igjen!"
Therese, Bergen

"We Will Rock You var helt fantastisk! Definitivt noe jeg anbefaler til dere som lurer på om dere skal til London. Artistene var utrolig flinke, og ikke minst musikken som de spiller live! Syntes regissøren av det hele har tolket sangene til queen utrolig bra, og det hele var en fornøyelse å se på!"
Ingvild, Oslo

"Fantastisk musikal , flott teater, fine kulisser, fantastiske sangere og orkester. Drar gjerne tilbake. skal du til London må du få dette med deg."
Inge, Bodø

"We Will Rock You var fantastisk med utrolig gode artister,alle sangene jeg ønsket å høre kom. Litt søkt historie, ispedd masse humor"
Elin, Edland

"We Will Rock You" = forestilling med futt, fart, engasjerte skuespillere og gode musikere. Fantastiske kotymer. Likte oss!"
B, Sylling

"Var på den samme musikalen i fjord også. Dette ga slik mersmak, spesiellt for vår 12 åring. Han insisterte på gjentagelse i år, dette til stor glede for mor. En utrolig opplevelse, fantastiske stemmer og en fantastisk musikkopplevelse. Når det gjelder bestillingen, savnet vi adressen. Ellers alt vell."
Unni, Lindås

"We will rock you" på Dominion i London. Jeg må si at jeg hadde en fantastisk opplevelse, spesielt for meg som har fulgt Queen fra 1973. Hele musikalen var flott satt opp og melodiene som kom passet ypperlig. Tårer i øynene opptil flere ganger. Vi manglet bare Freddie.. Fantastiske skuespillere og ikke minst dyktige musikere. Anbefales på det varmeste."
Dag Henning, Hamar

"Helt super musikal. Kan virkelig anbefales"
Egil, Stavanger

"Jeg har bare en ting å si om denne forestillingen FANTASTISK, alt var perfekt. En stor opplevelse som jeg vil huske for alltid!"
Mona, Ålesund

"Vi digger Queen, men musikalen var en stor skuffelse. Storyn var ikke særlig god, morsom eller logisk. Og musikken syntes vi ikke gjorde Queen rett. Mange av replikkene var "one liners" fra "gamle" rockesanger - og det var vel kun vi over 45 som skjønte morsomhetene ved dem/referansene."
Sofia, Oslo

"We will rock you! en fantastisk oppsetting av Queens musikk, flotte kulisser og gode sangere! Og veldig enkelt å bestille via LondonMusikaler.no"
Birgit, Elverum

"Musikalen var helt fantastisk! Anbefales! Jeg visste ikke engang at Queen hadde alle disse sangene og jeg ble utrolig imponert over de utrolig flinke skuespillerne som også hadde fantastiske sangstemmer. Jeg husker den tredje sangen, som jeg tror var den første solosangen. I want to break free som ble sunget av karakteren Galileo, som ble spilt av Alex Gaumond, da jeg så det. Han sang jo så bra og da gikk det bare oppover etterpå! Kjempebra musikal"
Line, Fagernes

"We will rock you, viste seg å bli en kraftfull oppvisning av topp kvalitet. Det er godt å få lov til å se hvordan proffen jobber. Lyden var høy , men meget god. Det var en ren nytelse å sitte der i en sal full med aktive lyttere, som viste følelser og engasjemang og sang med og ropte. Det var mange norrmenn der med sine familier. Danserne var perfekt koordinerte og forestillinga gikk på skinner. Det var mange sanger vi kjente igjen. Det toppet seg på slutten med "We are the champions". Med stående applaus fikk vi godt forberedte ekstra overraskelser. Bandet var skjult oppe i mørke. Imponerende at de spilte live. Kan virkelig anbefales!"
Melwyn, Drammen

"We Will Rock You" kan anbefales på det varmeste.!!! Fantastisk bra både lys, lyd, scene og ikke minst artistene, ser den gjerne igjen. Billett best.og henting fungerte også helt utmerket, en perfekt kveld med avslutning og oppsummering på pub..:-)"
Alf, Skien

"Fantastisk opplevelse. Veldig dyktige artister som holdt trykket oppe til siste strofe. Hadde med 2 jenter på 10 og 13 år. Vel høy lyd. Vi satt på Cirkle D1-3 og var nok litt for tett på høytalerne. Tar med ørerpropper til minsten neste gang "
Charlotte, Frogner

"En helt fantastisk opplevelse, Queen-fan eller ikke. Det er sangere helt i verdensklasse! Får gåsehud hver gang jeg ser den."
Nicolai, Kristiansand

"Konklusjonen er; We Will Rock You er noe for enhver smak og verdt å få med seg uansett om man er musikal-fan, Queen-fan eller ikke fan av noen av delene. For en opplevelse!! Anbefales på det sterkeste!"
Kristina, Rørvik

"We will rock you var et fyrverkeri av et show! Fantastiske sangprestasjoner, anbefales!! Enkelt og greit å kjøpe billetter hjemmefra hos LondonMusikaler.no"
Gro, Oslo

"We will rock you" var magisk og helt fantastisk! Super stemning og flere gåsehudøyeblikk, takket være dyktige skuespillere og et flott ensemble. Av og til litt ubalanse i lyd mellom vokal/komp. Litt tekniske problemer med scenen midt i forestillingen, men det satte ingen demper på opplevelsen. Bestilling og utlevering av billettene gikk smertefritt. Anbefales!"
Rune, Stjørdal

"Fantastisk show, passer for alle over 12-13 år med middels god engelsk kunnskap. Skuespillerene er flinke, uttrykker seg godt og henvender seg til hele salen, så det spiller ikke så stor rolle hvor du sitter. Anbefales på det varmeste!"
Christin, Mysen

"Et forrykende show fra start til slutt"
Ragnhild, Gvarv

"Fantastisk god musikal! God og engasjerende handling, troverdige skuespillere og enormt gode dansere og sangere. Denne musikalen vil jeg se en gang til!"
Kari, Sandnes

"Var på denne musikalen og må bare si at det var helt RÅTT. Fikk rypehud flere ganger og publikum var fantastisk.Kan bare anbefales på det sterkeste"
Jan, Norge

"Er noe av det mest fantastiske jeg har opplevd! Tror nok at alt annet blir vagt i forhold til denne oppsettingen. Hadde frynsninger fra jeg kom til jeg dro! Og jeg skal selfølgelig tilbake"
Lone, Trondheim

"Helt fantastisk forestilling, og utrolig flike sangere! Vi vil gjerne se/høre den på nytt"
Gry, Lødingen

"Vi hentet billetene i skranken på teateret, og alt gikk smerte fritt. Showet var veldig bra,og kan absolutt anbefales alle som liker musikk. Sangerne hadde fantastiske stemmer."
Øivind, Tranby

"En opplevelse for alle som liker rock (og Queen spesielt)! Forestillingen har alt og utøverne (både sangere og musikere) kunne ikke vært bedre. Stor stemning i salen med tilskuere fra 10-årsalder og oppover."
Gérd, Bergen

"Fint opplegg fra LondonMusikaler.no. Billettene lå ferdige merket med navn, tok 1 minutt å hente ut disse. Selve forestillingen så jeg for andre gang, den tar pusten fra meg hver gang! Fantastisk musikk, enorme stemmer, supert sceneshow, i det hele tatt var denne kvelden høydepunktet på en ukestur til London sammen med en flokk venner."
Jarl, Farsund

"Rett og slett fantastisk :-) Flotte sangprestasjoner og herlig musikk. Jeg vil absolutt anbefale dette"
Alice, Ski

"We Will rock you er helt fantastisk fra ende til annen. Er man i London MÅ man ikke gå glipp av denne. Fantastiske sangere, dansere, skuespillere, scenografi, musikere. ALT. Og ikke minst musikken. Queen har fått en forestilling som er dem absolutt verdig"
Solveig, Mo i Rana

"Kjempebra show med utrolig god stemning. Enten man kjenner mye til Queen fra før eller ikke, var dette veldig bra. Veldig publikumsvennlig og man ble "revet" med i låtene, spesielt mot slutten. Lokalet var litt slitent, dessverre. Stolene ble litt vonde å sitte på i lengden. Skulle gjerne likt at vi kunne velge seter selv ved bestilling dvs en oversikt over ledige plasser og kart over plassene."
Anne, Oslo

"Vi var alle veldig fornøyde med musicalen, også herrene på 14 og 51 som mente de kunne se den en gang til på rappen."
Åse, Bergen

"Jeg er helt stum av beundring... Jeg har vert Queen fan i over 30 år. Var veldig spent på hva dere hadde klart og lage til. Da Innuendo kom ut fra høytalerne, og de gikk over til Radio Ga Ga rannt tårene, jeg hadde aldri trodd jeg skulle få en slik reaksjon, det var bare helt perfekt!! Lyd, lys, musikken og stemmene kunne ikke blidd bedre. Siste akt sto jeg mere eller mindre og rå digga, har ikke ord for en slik opplevelse!! Jeg tar det med meg, og vil aldri glemme det!"
Birgit, Ålesund

"We Will Rock You, er en feiende flott forestilling. Er du et " hengehue " så vil du få en utenom-kroppen opplevelse her. Du blir rett og slett dredd med uansett hva du mener. Utrolige dyktige musikere og sangere, med det aller beste av Queen sine låter. Musikalen har en morsom rød tråd, som er veldig bra. Løp og kjøp sier jeg bare" 
Terje, Tønsberg

"TOPP forestilling, kjempeflott gjengivelse av Queens musikk"
Eva, Tronheim

"Kjempebra show,en flott forestilling med veldig dyktige artister.morsomt og utrolig flinke sangere! Anbefales"
Henning, Oppegård

"Musicalen We will rock you ble utelukkende en positiv opplevelse. Nivået på sangerne og musikerne var høy. Sammensettningen av showet som inneholder kreativt oppsett, sterke musikk opplevelser og også mye humor med paralleller både til film og kjendis liv"
Hilde, Grimstad

"Showet var flott! Utrolig gode sangprestasjoner som høstet trampeklapp i salen. Det anbefales på det sterkeste å oppleve dette!"
Magnus, Norge

"Jeg såg denne for 5 år siden og nå på ny, like fantastisk begge gangene, kan gjerne se den igjen :-)"
Line, Bergen

"We will rock you ble en kjempeopplevelse for hele familien. Vi storkosa oss og forestillingen var meget proff. Nydelige stemmer og nydelig musikk. Teatret og scenen var super. Bestilling på nettet fungerte utmerket"
Susanne, Harstad

"Synes det var en fantastisk musical, flott musikk med trøkk i. Koste oss virkelig"
Elin, Bergen

"En utrolig musikkopplevelse:) fantastiske skuespillere, som virkelig ga alt!! En enkel historie, men musikken var så råbra at det gjorde ingenting:)) Vil på det sterkeste anbefale denne musikalen!! Kommer gjerne igjen, og ser den enda en gang:)))"
Marit, Bergen

"We will rock you stod til forventningen og litt til. Koste meg sammen med mann og barn. Kunne sett den om igjen med en gang. Sang prestasjonene var helt fantastiske. Gleder meg til neste gang"
Turid, Kristiansand

"Musikalen hva helt topp, flinke sangere og seneshow, og de fikk puplikum med seg. Alle Queenlåtene ble sunget på en fremragende måtte. fantastisk forestillig, anbefalles på det varmeste, du blir rett og slett revet helt med, spesielt på slutten med we will rock you, we are the champions og bohemien R ved pengene"
Sigrid, Tromsdalen

"Supert show med mange gode slagere. 1 del var bra, mens 2 del var bare helt rå. Det tok seg skikkelig opp. Aldri sett et så engasjert publikum! Anbefales på det sterkeste. En tur til London er ikke det samme uten å ha vært på musikal!"
Anette, Bergen

We Will Rock You AnmeldelserWe Will Rock You Anmeldelser

"There was wild applause at the climax of the show. and it only got louder"
The Daily Telegraph


We Will Rock You PressemeldingWe Will Rock You Pressemelding

WE WILL ROCK YOU TO CLOSE AT LONDON’S DOMINION THEATRE AFTER A VICTORIOUS 12 YEAR REIGN Storming into its tenth year as one of the West End’s most successful shows, Queen & Ben Elton’s We ...
We Will Rock You Pressemelding Les merLes mer

 

4.6

Fantastisk 4.6

157 kunder

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 7:30pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2:30pm

Bestilling fra
2014-05-29

Bestilling til
2014-05-31

Spilletid:
2 hours 45 minutes

Veibeskrivelse


The theatre can be seen from the station, on the corner of the crossroads between Tottenham Court Road and Oxford Street.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv