Billetter til: 42nd Street

42nd Street

Fra kr 214

Opplev Broadways største show på den største scenen på West End! 42nd Street er en musikalslager med sang og dans som kun kan beskrives som den amerikanske drømmefabelen av Broadway.

Høydepunkter
- Nyt Broadway-klassikeren 42nd Street
- Setevalg etter eget ønske
- Hør alle de fantastiske slagerne

Broadways største show på den største scenen på West End
42nd Street forteller historien om den unge danseren Peggy Sawyer, som har stjerner i øynene. Hun har akkurat ankommet storbyen fra en småby i Amerika, og bare ett anonymt ansikt i mengden på Broadways nyeste show, Pretty Lady.

Men når hovedrollen blir skadet, får Peggy kanskje sjansen til å bli den stjerna hun alltid har drømt om å bli...

Den etterlengtede nye produksjonen av 42nd Street kommer til London med over 50 syngende og underholdende skuespillere, som er klare til å lage en eksplosjon på den største scenen på West End, nemlig Theatre Royal Drury Lane. Ikoniske sanger som 'We’re In The Money', 'Lullaby of Broadway', Shuffle Off To Buffalo', 'Dames', 'I Only Have Eyes For You' og '42nd Street' er selvfølgelig med.

Musikalen har med seg alle de ikoniske sangene, som  'We’re In The Money', 'Lullaby of Broadway', Shuffle Off To Buffalo', 'Dames', 'I Only Have Eyes For You' og selvfølgelig '42nd Street'. 
Hvordan får jeg billettene mine?
Kort tid etter bestillingen er fullført, mottar du en e-post med dine e-billetter. Vennligst print ut billetten og ta den med til teateret. 

Hvem står bak musikalen?
Mark Bramble, medforfatter av boken til den originale Broadway- og West End-produksjonen av 42nd Street, og regissør av 42nd Street-produksjonen som vant 2001 Tony Award, er også regissør for det nye oppsettet på West End.

Bestill

tir, 11 des 2018

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Printet billett

Spilletid: 2 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

Theatre Royal Drury Lane

Catherine Street London WC2B 5JF