Billetter til: Local Hero

Local Hero

 
Fra kr 500

Historien er basert på den komiske filmen om den ambisiøse oljesjefen fra Texas, Mac MacIntyre, som ankommer Skottland på oppdrag for å kjøpe en liten landsby ved sjøen og erstatte den med et raffineri. Det er engangs mulighet, men Mac finner snart ut at det er mer komplisert å sette en pris på dette vakre stedet enn han forutspådde. Før lokalbefolkningen blir rik, må de bestemme hva hjemmet deres er verdt.
 

 

Høydepunkter

- Lytt til musikk og sanger skrevet til forestillingen av Mark Knopfler (Dire Straits)
- Opplev den populære komediehistorien fra 80-tallsfilmen - nå på scenen i London
- Se en musikal som hyller naturen og et fellesskap som kommer sammen
- Velg dine egne plasser og se denne produksjonen i Londons ikoniske 201 år gamle teater, The Old Vic

Hva kan jeg forvente?

Soundtracket består av musikk og sanger skrevet av Mark Knopfler (Dire Straits), mens historien er basert på komediefilmen fra 1983 med samme navn. Tilpasset for scenen av David Greig (som nylig tilpasset Dr. Seusss The Lorax og Touching the Void) og regissert av John Crowley (som tidligere har regissert filmene, Brooklyn og The Goldfinch). Local Hero er et show du ikke kan gå glipp av.

‘Denne musikalen er bygd på atmosfære og forundring, og den er sammenbundet med en magisk blanding av keltisk folkemusikk og blues, for ikke å snakke om litt kabaret, morsom og opprørsk rock. '★★★★ The Times

‘Gledelig, rørende og… veldig emosjonell’ ★★★★ The Scotsman

Mac MacIntyre er en leder som jobber for Knox Oil and Gas i Houston, Texas. Felix Happer, sjefen for selskapet, velger MacIntyre til en spesiell avtale, han skal reise til Skottland og kjøpe landsbyen Ferness for å gjøre plass til et raffineri. Han blir også fortalt av Happer at mens han er der, bør han være oppmerksom på himmelen og varsle ham hvis han ser noe uvanlig.

Når MacIntyre ankommer Skottland på oppdraget skal han gjøre litt livs avtale. Når han først ser området og landsbyen, innser han imidlertid at dette stedet er vakrere enn han forestilte seg. Før lokalbefolkningen blir rik, må de bestemme hva hjemmet deres er verdt

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-åpst så fort bestillingen er fullført. Vis billetten på mobiltelefonen din eller ta med deg en printet kopi til teatret.

Forestillinger

Mandag-lørdag: 19:30
Onsdag og lørdag: 14:30

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Informasjon om show

Veibeskrivelse

Old Vic Theatre

Adresse
103 The Cut London SE1 8NB

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine