Amélie: musikalen

Billetter til: Amélie: musikalen
Fra kr 716

Amélie: musikalen

Lagre
Slett lagret produkt

Se musikalen, Amélie, og nyt en hjertevarmende kveld på teatret. Amélie er historien om en kvinnes søken etter å bringe lykke til andre. Historien er basert på den prisbelønte filmen med samme navn.

Høydepunkter

- Velg dine egne seter
- Glad og positiv historie
- Musikk av Daniel Messé

Hva kan jeg forvente?

På jakt etter etter en musikal i London? Nå har du sjansen til å se Amélie. Basert på den kritikerroste filmen har Amélie blir produsert for scenen med nye musikkarrangement. Musikalen har fått fantastiske anmeldelser, og går kun en begrenset periode.

Amélie Poulain er en ung kvinne fra Paris som lever et stille liv med høye ambitioner i hodet. Hun er en kreativ tenker og improviserer i all hemmelighet små men ekstraordinære gode handlinger som bringer lykke til de rundt henne. Men når en sjanse for kjærlighet kommer hennes vei, må Amélie bestemme seg for om hun vil risikere alt og for å selv bli tilfreds. Så langt har hun levd et stille og beskjedent liv. Klarer hun å snakke høyt og erklære sin egen kjærlighet? Det finner du ut av i det hjertevarmende showet som handler om å finne din egen stemme og ikke minst kjærligheten.

Hvordan fungerer det?

Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer billetten på e-post. Denne kan du enten vise fra mobiltelefonen eller skrive ut og ta med til teateret.

Viktig informasjon

- Kan være upassende for barn under 11 år

Forestillinger

Mandag-lørdag: kl.19:30
Torsdag og lørdag: kl.14:30

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 15 minutter

Informasjon om show

Veibeskrivelse

The Other Palace

Adresse
12 Palace St, Westminster London SW1E 5JA

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine