Billetter til: Be More Chill

Be More Chill

Fra kr 321

Opplev den prisbelønte musikalen Be More Chill basert på sci-fi-romanen på West End i London. Hør alle de alle fengende sangene - som «Michael in the Bathroom» - og nyt en musikal om hva det vil si å være en vinner i livet. Det er en atypiske historie, en gutt, en jente - og en superdatamaskin i hodet på gutten!

Høydepunkter

  • - Opplev en prisbelønnet musikal
    - Hør de fengende sangene som «Michael in the Bathroom»
    - Kos deg med historien basert på sci-fi-romanen av Ned Vizzini
    - Velg dine egne seter

Hva kan jeg forvente?

Jeremy er en ungdomsskoleelev, som blir mobbet hver dag av Rich, den populære gutten på skolen. Mens Jeremys beste venn Michael bare vil være i fred, ønsker Jeremy å passe inn og spesielt med Christine, som han er forelsket i.

Allesammen kjemper mot forskjellige problemer, men Jeremy er innstilt på å imponere på Christine, og får tak i en SQUIP - en superdatamaskin, som kan komme inn i hodet hans og fortelle ham hva han skal gjøre og gjøre ham mer populær. Er denne løsningen virkelig den eneste løsningen på Jeremys problem? Og er det mer ved denne SQUIP enn hva Jeremy kanskje tror?

Be More Chill har et Tony Award-nominert soundtrack med fengende sanger. Musikalen er en tankevridende morsom historie om de konkurrerende stemmene i alle hodene våre - og sangene som setter seg på hodet, men på den absolutt beste måten!

Dette originale og morsomme showet, som er et internasjonalt fenomen, eksploderte på den musikalske teaterscenen i 2015 og har virkelig imponert publikum siden den gang. Musikalen er både en historie om en godt likt nørd, og en fortelling om hvor langt vi er villige til å gå for bekreftelse.

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med en printet kopi til teatret, eller vis billetten via mobiltelefonen.

Viktig informasjon

- Be More Chill anbefales for 12 år og oppover, da musikalen inneholder sterkt språk og modne temaer som kanskje ikke passer for barn.
- Barn under 4 år har ikke lov til å være i teateret.

Passer dette meg?

Hvis du liker sci-fi-historier og komedie, er dette det rette showet for deg!

Forestillinger

Tirsdag-lørdag: 19:30.
Torsdag og lørdag: 14:30.
Søndag: 16:00.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 30 minutter

Informasjon om show

Veibeskrivelse

The Other Palace

Adresse
12 Palace St, Westminster London SW1E 5JA

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine