Billetter til: Historien om Pi
Fra kr 1,198

Historien om Pi

Lagre
Slett lagret produkt

Se den utrolige Historien om Pi (Lif of Pi) live på Londons West End! Dette ville eventyret er basert på den prisbelønte romanen av Yann Martel. Gled deg over de fantastiske kostymene, i en fantastisk forestilling av den dramatiske historien om vennskap, håp og overlevelse!

Høydepunkter

- Velg dine egne seter
- Den prisbelønte romanen kommer på scenen
- Fantastiske dukkekostymer og talentfulle skuespillere
- Historien om et ekstraordinært eventyr

Hva kan jeg forvente?

Historien om Pi er en fantastisk forestilling med utrolige kostymer med dukker anpasset for scenen i et skremmende, men håpefullt epos. Som The Guardian skrev, er Life of Pi "en ekstraordinær reise, verdt å se!"

Når et par selger dyrehagen sin i India og innleder et nytt liv i Canada, reiser de sammen med sønnen, Pi, og noen få av de gjenværende dyrene de har klart å beholde. Men når en storm senker lasteskipet midt i Stillehavet, er Pi det eneste mennesket som overlever i livbåten. Hans eneste selskap er fire dyr: en hyene, en sebra, en orangutang og en Royal Bengal-tiger. Men naturen er hard, og tiden renner ut. Når Pi kjemper for livet sitt, er det bare en tanke i hodet hans: Vil han overleve eventyret?

Historien om Pi er basert på Yann Martels flotte roman med samme navn. Romanen vant Man Booker-prisen og har solgt over femten millioner eksemplarer over hele verden. Den ble gjort om til film i 2012.
 

Hvordan fungerer det?

Shortly after your booking is complete, you will receive an e-ticket by email. Just print out your ticket and bring it with you to the theater or show the ticket on your phone.

Forestillinger

Monday and Wednesday-Saturday: 7:45 P.M.
Thursday, Saturday and Sunday: 3 P.M.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 5 minutter

Informasjon om show

Veibeskrivelse

Wyndham's Theatre

Adresse
32-36 Charing Cross Road London WC2H 0DA

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine