Walking with Dinosaurs: The O2 Arena

Walking with Dinosaurs: The O2 Arena

på The O2 Arena

Pris fra 485 kr

Walking with Dinosaurs the Arena Spectacular er tilbake i London ved O2 Arena etter 65 millioner år. Ikke gå glipp av dette fantastiske teatershowet med 20 dinosaurer i sin naturlge, fulle størrelse. Bli forbløffet og spent mens de største skapningene som noengang har vandret jorden kommer tilbake foran dine øyne!

Høydepunkter:
- Nyt Walking with Dinosaurs i London
- Opplev det bredt populære showet
- Se de utrolige 20 dinosaurene i sin naturlige, fulle størrelse
- Velg dine egne sitteplasser

Reis 65 millioner år tilbake i tiden
Etter en verdensomspennende tur sett av over 7 millioner mennesker i 206 byer, er den slående teatralske hendelsen Walking with Dinosaurs tilbake! Internasjonalt anerkjente designere har jobbet med vitenskapsfolk for å lage 20 dinosaurer i sin naturlige, fulle størrelse, inkludert terroristen over det eldgamle terrenget, Tyrannosaurus rex.

Det er et slående 10 000 000 $ arenaopptog i en størrelse aldri sett før og høy kvalitet, laget for å fenge unge og gamle samtidig. Bli imponert av historien til de 200 millioner årene med dominans over jorden. Se deres vandring og hør deres brøl. 

Vær tilstede mens de kjemper for å overleve og dominere. Du kommer til å skjønne at dinosaurene er tilbake, med alt fra den revnende hud, til gli,tet i øyet deres!

Hvordan får jeg skaffet billetter?
Rett etter at din bestilling er fullført, kommer du til å motta en e-billett via e-post. Vennligst skriv ut billetten din, og ta den med det til teateret.

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

The O2 Arena
Peninsula Square
London
SE10 0DX

Informasjon om show

Kvelder
7.00pm

Matiné
11.00am and 3.00pm

Bestilling fra
2018-08-14

Bestilling til
2018-08-14

Spilletid:

Veibeskrivelse


The exit to North Greenwich tube station is designed to come out onto the outside foyer of the O2. Just follow the crowd!

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv