Walking with Dinosaurs: Wembley

Walking with Dinosaurs: Wembley

på SSE Arena Wembley

Pris fra 553 kr

Walking with Dinosaurs the Arena Spectacular er tilbake i London på Wembley etter 65 millioner år. Ikke gå glipp av dette fantastiske showet med 20 dinosaurer i ekte, naturlig størrelse. Bli forbløffet og imponert mens de største skapningene som har vandret jorden kommer tilbake foran dine øyne!

Høydepunkter:
- Nyt Walking with Dinosaurs live på Wembley
- Se de fantastiske 20 dinosaurene i ekte, naturlig størrelse
- Opplev det populære showet - sett av 7 millioner
- Velg egne sitteplasser

Reis 65 millioner år tilbake i tiden
Etter en verdensomspennende tur sett av over 7 millioner mennesker i 206 byer, er den imponerende teatriske hendelsen Waliking with Dinosaurs at The Arena tilbake! Internasjonalt velkjente designere har jobbet med vitenskapsfolk for å skape 20 dinosaurer i ekte, naturlig størrelse, inkludert terroristen over det eldgamle terrenget, Tyrannosaurus rex.

Det er et slående 10 000 000 $ arenaopptog i en størrelse aldri sett før og høy kvalitet, laget for å fenge unge og gamle samtidig. Bli imponert av historien til de 200 millioner årene med dominans over jorden. Se deres vandring og hør deres brøl. 

Vær tilstede mens de kjemper for å overleve og dominere. Du kommer til å skjønne at dinosaurene er tilbake, med alt fra den revnende hud, til gli,tet i øyet deres!

Hvordan får jeg skaffet billetter?
Rett etter at din bestilling er fullført, kommer du til å motta en e-billett via e-post. Vennligst skriv ut billetten din, og ta den med det til teateret.

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Informasjon om sted

SSE Arena Wembley
Arena Square, Engineers Way
London
HA9 OAA

Informasjon om show

Kvelder
7pm

Matiné
11am, 3pm

Bestilling fra
2018-12-27

Bestilling til
2018-12-30

Spilletid:

Veibeskrivelse


(10 mins) Follow directions for Wembley Arena from the station.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv