The Woman in Black

The Woman in Black

på Fortune Theatre

Pris fra 218 kr

The Woman In Black er en av de mest fremgangsrike og spennende teaterstykkende noen gang i London, et rent drama i West End. Billetter til Woman in Black kjøper du her til reduserte priser.

Eel Marsh House er et høyt, dystert og isolert hus et sted på den forblåste østkysten av England. Her bodde og døde Mrs. Alice Drablow alene.
Unge Arthur Kipps, en junioradvokat, blir av firmaets seniorpartner sendt opp fra London for å overvære begravelsen og deretter gjennomgå alle papirene hennes. Det er en ensom oppgave, og til å begynne med er ikke Kipps klar over hvilke tragiske hemmeligheter som befinner seg bak de tildekkede vinduene i huset. Han har bare en svært ubehagelig følelse. Og så ser han et glimt av en svartkledd ung kvinne med et herjet ansikt, først bakerst i kirken under begravelsen til Mrs. Drablow og senere på kirkegården ved Eel Marsh House. Hvem er hun? Hvorfor er hun der?
Han stiller spørsmål, men lokalbefolkningen kan ikke eller vil ikke svare ham – de nekter faktisk å snakke om kvinnen i svart og i det hele tatt å anerkjenne at hun eksisterer.

Dermed må Arthur Kipps vente til han ser henne igjen, og hun avslører sakte identiteten sin for ham – og den forferdelige agendaen sin.

The Woman In Black er en av de mest spennende, fengslende og vellykkede teaterforestillingene noensinne, og nå vises den på det tjuende året i West End ... 

Fantastisk 5.0

5.0 1 customer reviews
Gåsehud! Trodde det var umulig...

Vi har sett alt for mye film og vi var sikre på at dette stykket umulig kunne "skremme" oss. Vel. Jeg satt med hjertet i halsen og latterlig høy puls etter en halvtime og sånn fortsatte det.
Stykket er fantastisk bygget opp og hele historien er sydd sammen veldig elegant. Vi var også redd stykket kom til å bli for sært - men langt derifra! Drit bra hele veien!!!

Karen, Oslo
MAN, 16 JUN 2014
5.0

The Woman in Black AnmeldelserThe Woman in Black Anmeldelser

"Don't go unless you like being scared out of your wits"
Sunday Mirror


"A marvellous exercise in spine tingling tension, spun from perfectly paced storytelling and stagecraft......it's a cracker."
The Independent


"A truly nerve-shredding experience"
The Daily Mail


"The most brilliantly effective spine chiller you will ever encounter...If you haven't seen this show yet you are missing a treat"
The Daily Telegraph


 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Fortune Theatre
Russell Street
London
WC2B 5HH

Informasjon om show

Kvelder
Tuesday to Saturday 8pm

Matiné
Thursday 3pm, Saturday 4pm

Bestilling fra
2015-04-28

Bestilling til
2016-01-16

Spilletid:
2 hours

Retninger
Veiledning

Veiledning
(5mins) Go right on Long Acre; turn right into Bow Street and after 100 metres go left on Russell Street, from where the theatre logo can be seen.

Se på et kart Se på et kart

scroll flags right
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn