Søk billetter

Fornøyde kunder

Ticmate veldedighet

Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om LondonMusikaler.no

LondonMusikaler.no er en svenskeid virksomhet som hjelper musikal- og teaterinteresserte mennesker med å få informasjon om, samt og bestille billetter til Londons beste forestillinger på en enkel og smart måte. Takket være våres fordelaktige avtaler kan vi alltid tilby gode plasser til fornuftige og konkurransedyktige priser, også til de mest populære forestillinger som vanligvis blir hurtig utsolgt. Som kunde hos oss kan du handle trygt, og være sikker på, at din teateropplevelse i London virkelig blir så fantastisk som du håper på.

En foretnings ide drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak LondonMusikaler.no, Marcus Moeschlin har selv et lidenskapelig forhold til musikals, konserter og arrangementer av enhver sort. Allerede som 18 åring arrangerte han reiser til rocke-konserter i Sverige. Tre år senere i 1985, jobbet Marcus med Cornelis Vreeswijks siste turné og plate ©. Heretter har det vært en lang og spennende karriere. En karriere som alltid har hatt fokus på å tilby mennesker gode arrangementer og internasjonale opplevelser til overkommelige priser, ikke minst under Marcus' tid som eier av Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm. Marcus er også med i en håndfull av digitalpionerer innenfor event-verden, ettersom han så tidlig som i 1990 var med på å skape Global Tickets, et unikt nettverk, hvor 22 land kjøpte og solgte internasjonale arrangementsbilletter elektronisk mellom hverandre. Dette på et tidspunkt, hvor konkurrentene fortsatt benyttet seg av faks, teleks og telefon. For dette pionerarbeidet fikk nettverket i 1992 den britiske pris "Queen´s Award" for beste eksport ide.

LondonMusikaler.no eies av Ticmate

Marcus Moeschlins hovedselskap Ticmate har bare eksistert siden 2006, men har kunnet vise til en god utvikling år for år siden. Det er Ticmates visjon å være en ledende aktør i Europa innen salg av billetter til internasjonale arrangementer av alle slag. Som en del av denne strategien grunnla Ticmate den første musikalsiden LondonMusikaler.se. I dag kan du finne LondonMusikaler.se. på sytten ulike språk og i mer enn tjue land, inklusiv LondonMusikaler.no i Norge. Visjonen for RomaBilletter.no er at siden skal være tilgjengelig på mer enn 17 språk og kunne brukes i over 40 land. 2009-2011 lanserte Ticmate også sider som selger fotballbilletter i Storbritannia og Spania, inkl. LondonFotball.no, BarcelonaFotball.no og MadridFotball.no og den svært populære sider LondonBilletter.no og ParisBilletter.no som i likhet med RomaBilletter.no.no selger billetter til attraksjoner, sightseeing og transport i London og Paris. I styret finner du i tillegg til adm.dir. Marcus Moeschlin også Ole Oftedal og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaring fra selskapsledelse og styrearbeid innen forretningsvirksomhet, reisevirksomhet og media.