Kontakt oss

Klikk på pilen som passer til spørsmålet din.

Bestilling

Det er enklest og raskest å legge inn en bestilling direkte på hjemmesiden. Du kan ringe kundetjenesten vår på telefon 21 62 89 60 (nordisk- og engelskspråklig personale) hvis du trenger hjelp til bestillingen, men du må fortsatt bestille via nettet. Har du spørsmål kan du også ta kontakt via kontaktskjemaet vårt, så hjelper vi deg så snart vi kan.

Savner du din e-billett? Fyll inn din e-postadresse og ditt bestillingsnummer, og så sender vi den til deg en gang til:

Avbestilling

Du kan ikke endre, returnere eller kansellere billettene dine, hvilket også kommer fram i bestillingsvilkårene. Hvis du ønsker å bli refundert i forbindelse med sykdom eller ulykke kan du kjøpe avbestillingsforsikring når du bestiller.

Hvis du ikke har kjøp avbestillingsforsikring kan vi ikke garantere at det er mulig å endre bestillingen din. Du kan kontakte kundehjelp hvis du ønsker at vi undersøker muligheten for å endre/kansellere/videreselge billettene dine.

Det kan ta 1-2 uker fra datoen for arrangementet før vi får bekreftet om det lykkes å selge billettene dine videre.Ved et eventuelt gjensalg bør du også forvente at det tas et gebyr på cirka 200 NOK per billett.

Avbestillingsbeskyttelse

Avbestillingsbeskyttelse

Her hos LondonMusikaler.no kan du bestille avbestillingsbeskyttelse, som dekker hele billetten din dersom uhellet er ute og du, reisefølget ditt eller en nær slektning av deg blir syk eller havner i en ulykke.

Pris:
Avbestillingsbeskyttelsen koster 7% av den totale kjøpesummen.

Avbestillingsbeskyttelsen vår dekker:
Du får hele billetten din refundert (minus tillegget for avbestillingsbeskyttelsen) dersom en av dine nærmeste slektninger (mann, kone, barn, søsken eller foreldre) eller reisefølget ditt blir syk, rammes av en ulykke eller dør. Avbestillingsbeskyttelsen gjelder fram til du begynner reisen din (når du går ombord på flyet, toget osv. i hjemlandet ditt.)

Bestill avbestillingsbeskyttelse
Avbestillingsbeskyttelsen vår kan kun bestilles sammen med billetten din, og ikke separat. Den er gyldig fra og med bestillings- og kjøpsdatoen. Tillegget for avbestillingsbeskyttelsen vil ikke bli refundert.

Melding om avbestilling
Dersom du ønsker å bruke avbestillingsbeskyttelsen din må du gi oss beskjed på e-post: helpdesk@ticmate.com før datoen for arrangementet/turen/attraksjonen. Hvis ikke er ikke avbestillingsbeskyttelsen gyldig.

Legeerklæring
Det blir ikke gitt refusjon uten gyldig legeerklæring. Erklæringen må ikke sendes senere enn to uker etter datoen for arrangementet. Legg også ved en kopi av avbestillingsbeskyttelsen din. Legeerklæringen må inneholde doktorens navn, adresse og telefonnummer.
Send legeerklæringen og kopi av avbestillingsbeskyttelsen din pr. post til vår adresse:
LondonMusikaler.no / Ticmate AB
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm

Sweden

Hvis andre enn du som har kjøpt billetten avbestiller:
Hvis andre enn du som har kjøpt billetten ønsker å avbestille må du i tillegg til legeerklæringen sende oss et bevis på at dere skulle reise sammen. Dette kan for eksempel være en kopi av fly- eller hotellbestillingen deres.

Forsikringen dekker ikke:
- Hvis du har glemt å ta med deg e-billetten eller bestillingsbekreftelsen din.
- Hvis du kommer for sent til arrangementet, og dermed ikke slipper inn.
- Hvis du angrer billettkjøpet ditt.
- Hvis du ikke rekker frem til arrangementet i tide på grunn av transportproblemer som hverken vi eller arrangøren er ansvarlig for- for eksempel pga. streik på flyplassen, blant flyselskapene eller hos andre offentlige transportselskaper.
- Hvis du kommer for sent til flyet ditt.
- Hvis du blir syk, rammes av ulykke eller noen dør mens du allerede er i London.
- Hvis det skjer en naturkatastrofe som vulkanutbrudd, oversvømmelse, snøstorm eller jordskjelv.
Vår avbestillingsbeskyttelse kan ikke tegnes for grupper på 9 personer eller mer.

Ledelsen

Hvis du ønsker å komme i kontakt med ledelsen bes du bruke kontaktskjemaet under. Ledelsen tar seg av spørsmål om selskapet, jobbsøknader, eller den eventuelle prosessen videre hvis du er interessert i bli leverandør.

Din e-post *
Navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din melding
En kopi sendes til e-post-adressen din

LondonMusikaler.no powered by Ticmate

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige

Norge:
Ticmate Aksjeselskap
Brønnøysundregistrene
Organisasjonsnr 993 406 449

Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Sverige
Org nr. 556710-6017
VAT nr. SE556710601701

Epost Epost 21 62 89 60 21 62 89 60
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv