Kontakt oss

Klikk på pilen som passer til spørsmålet din.

Bestilling

Den enkleste og raskeste måte du kan gjøre en bestilling på er ved at bestille billetter on-line her på siden. Du kan også ringe til våres kundetjeneste på telefon 21 62 89 60 (Nordisk talende personale). Eller maile din bestilling via våres kontaktformular her på siden.

Avbestilling

Generelt kan man ikke endre eller avbestille billetter, noe vi informerer om tidlig i bestillingsprosessen.

Naturligvis vil vi gjøre alt i våres makt for at hjelpe deg, hvis uheldet er ute. Blir du nødt til at av- eller ombestille, så e-mail oss via kontaktformularet til høyre og oppgi dit bestillingsnummer så skal vi nok, uten at love noe, se på muligheten til og få endret din bestilling eller alternativt, videreselge dine billetter til annen side.

Hvis vi får videresolgt billettene dine, skal dette først godkjennes av teatret, og deretter skal vi motta kredit fra teatret. Det er ikke uvanlig at denne prosessen tar lang tid. Derfor kan det godt gå 1 til 2 uker fra forestillingsdatoen før vi vet med sikkerhet at dine billetter er gjensolgt og kan gi beskjed om dette. Vi forstår godt at denne ventetiden ikke er optimal, men det er dessverre slik prosedyren er, og derfor en nødvendighet for oss.

Avbestillingsbeskyttelse

Avbestillingsbeskyttelse

Her hos LondonMusikaler.no kan du bestille avbestillingsbeskyttelse, som dekker hele billetten din, dersom uhellet er ute og du, reisefølget ditt eller en nær slektning av deg blir syk

Pris:
Avbestillingsbeskyttelsen koster 5% av den totale kjøpesummen.

Avbestillingsbeskyttelsen vår dekker:
Du vil få hele billetten din refundert (minus tillegget for avbestillingsbeskyttelsen) dersom en av dine nærmeste slektninger (mann, kone, barn, søsken eller foreldre) eller reisefølget ditt blir syk, rammes av en ulykke eller dør. Avbestillingsbeskyttelsen gjelder frem til du begynner reisen din, når du går ombord på flyet, toget osv. i hjemlandet ditt.

Bestilling av vår avbestillingsbeskyttelse
Avbestillingsbeskyttelsen vår kan kun bestilles sammen med billetten din, og ikke separat. Den er gyldig fra og med bestillings- og kjøpsdatoen. Tillegget for avbestillingsbeskyttelsen vil ikke bli refundert.

Melding om avbestilling
Dersom du ønsker å bruke avbestillingsbeskyttelsen din må du gi oss beskjed på e-post: helpdesk@ticmate.com før arrangementets/turens/attraksjonens dato. Hvis ikke vil ikke avbestillingsbeskyttelsen være gyldig.

Legeerklæring
Det vil ikke bli gitt refusjon uten gyldig legeerklæring. Erklæringen må ikke sendes senere enn to uker etter arrangementets dato. Legg også ved en kopi av avbestillingsbeskyttelsen din. Legeerklæringen må inneholde doktorens navn, adresse og telefonnummer.
Vær vennlig å sende legeerklæringen og kopi av avbestillingsbeskyttelsen din pr. post til vår adresse:
LondonMusikaler.no / Ticmate AB
Filipstad Brygge 1
NO-0252 Oslo

Hvis andre enn du som har kjøpt billetten avbestiller:
Hvis andre enn du som har kjøpt billetten ønsker å avbestille må du i tillegg til legeerklæringen sende oss et bevis på at dere skulle reise sammen. Dette kan for eksempel være en kopi av fly- eller hotellbestillingen deres.

Forsikringen dekker ikke:
- Hvis du har glemt å ta med deg e-billetten eller bestillingsbekreftelsen din.
- Hvis du kommer for sent til arrangementet, og dermed ikke slipper inn.
- Hvis du angrer billettkjøpet ditt.
- Hvis du ikke rekker frem til arrangementet i tide på grunn av transportproblemer som verken vi eller arrangøren er ansvarlig for pga. streik på flyplassen, blant flyselskapene eller hos andre offentlige transportselskaper.
- Hvis du kommer for sent til flyet ditt.
- Hvis du blir syk, rammes av ulykke eller noen dør mens du ER i London.
- Hvis det skjer en naturkatastrofe som vulkanutbrudd, oversvømmelse, snøstorm eller jordskjelv.

Ledelsen

Vil du i kontakt med ledelsen av LondonMusikaler.no, så fyll ut vennligst formularet til høyre. Ledelsen vil ta sig av spørsmål så som; Manglende hjelp/svar fra kundetjenesten, jobbansøkning, eller ønsker om at bli leverandør m.m.

Din e-post *
Navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din melding
En kopi sendes til e-post-adressen din

LondonMusikaler.no powered by Ticmate

LondonMusikaler.no
Ticmate
Telefon: +47 21 62 89 60
Post adresse:
Filipstad Brygge 1
0252 Oslo, Norge

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige

Norge:
Ticmate Aksjeselskap
Brønnøysundregistrene
Organisasjonsnr 993 406 449

Epost Epost 21 62 89 60 21 62 89 60
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn