Billetter til: Nøtteknekkeren - English National Ballet
Fra kr 1,304

Nøtteknekkeren - English National Ballet

Lagre
Slett lagret produkt
5.0 (3)

På en glitrende julaften i et frostdekket edvardisk London, oppdager Clara og hennes fortrollede nøtteknekkerdukke en magisk verden, der hun kommer til å kjempe med musekongen og møte en kjekk fremmed.

Når luften blir kaldere, tar Clara og hennes tapre nøtteknekker en ballongtur over London til det glitrende landet i snø der eventyret hennes virkelig begynner.

Fra orkesterets første stråk til de siste lydene og jubelen, er et besøk på den engelske nasjonalballetten på Coliseum i London en uforglemmelig julegave.
 

Hva kan jeg forvente?

Reis tilbake i tiden med den engelske natsjonalballetten til et frostbelagt, opplyst London. Der møter du unge Clara, hennes fortryllede nøtteknekkerdukke og tryllekunstneren Drosselmeyer i denne tradisjonelle festhistorien for hele familien.

I en verden av edvardiansk eleganse bringer Nøtteknekkeren liv i det evig populære Tchaikovsky-stykket, med Dance of the Sugar Plum Fairy og the Waltz of the Flowers.  Denne klassiske produksjonen er en magisk og minnesverdig juleforestilling.

På en magisk julaften, under taket der det opplyste juletreet står glir den unge Clara i søvn og (tilsynelatende) våkner for å kjempe en kamp mot en invaderende musekonge og hans hær, og bli forelsket i en kjekk fremmed mann.

Når luften blir kaldere og snøfnugg begynner å falle, tar Clara og hennes nøtteknekker - som på magisk vis har antatt heroisk menneskelig form - en ballongtur over den frosne Londons skyline til det glitrende landet i snø, der det virkelige eventyret begynner. 
 

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Veibeskrivelse

Nøtteknekkeren - English National Ballet

Adresse
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine