Billetter til: Magic Goes Wrong
Fra kr 315

Magic Goes Wrong

Lagre
Slett lagret produkt
5.0 (1)

Nyt det morsomme skuespillet Magic Goes Wrong på West End i London. Stykket er skapt i samarbeid med de magiske legendene Penn & Teller. Gjør deg klar for omtrent hva som helst;  magiske triks ikke er helt som det kan se ut! Gled deg til en kveld med storslagene illusjoner med vittig dialog med en komisk innramming!

Høydepunkter

- Kos deg med et skuespill laget av de magiske legendene Penn & Teller
- Forbered deg på alle mulige magisk triks
- Få deg en god latter av den komiske dialogen
- Velg dine egne plasser

Hva kan jeg forvente?

Magic Goes Wrong følger en gruppe mennesker, som tar på seg rollene som tryllekunstnere, mens de forbereder seg til å være vertskap for et veldedighetsarrangement med mål om skaffe så mye penger som mulig. Det er bare ett problem; ingen av dem vet hvordan de skal utføre magiske triks.

Uansett hvor mye de øver er gruppen, overraskende nok, ganske udugelig når det kommer til magi, og veldedighetsarrangementene blir ikke ut som håpet. Etter hvert som ulykkene sporer ut, gjør innsamlingsmålet det samme! Se om tryllekunstnerne tross alt kan klare showet med blendende og magiske triks som trosser døden!

Stykket er skapt i samarbeid med de magiske legendene Penn & Teller, som har en lang og vellykket karriere innen underholdning, magiske triks og komedie! Duoen har hatt hovedrollen i TV-serier, filmer og var også skaperne bak «The Play That Goes Wrong». Triksene du ser i det showet er laget med hjelp av Penn & Teller.

Med Star Wars-regissør J. J. Abrams som en av produsentene for showet, er det garantert mange magiske krefter i løpet av showet!

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med en printet kopi til teatret, eller vis billetten via mobiltelefonen.

Viktig informasjon

- Vær oppmerksom på at Penn & Teller er medskapere av showet og ikke med på scenen.

Forestillinger

Tirsdag-søndag: 19:30.
Onsdag og lørdag: 14:30.

Bestill nå

Fantastisk: 5.0 – 1 Anmeldelser

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 10 minutter

Informasjon om show

Veibeskrivelse

Vaudeville Theatre

Adresse
404 Strand London WC2R 0NH

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine