Billetter til: Les Misérables
Fra kr 392

Les Misérables

Lagre
Slett lagret produkt
4.8 (679)

Opplev den prisbelønte musikalen Les Misérables, som tar pusten fra publikum! Denne episke beretningen, opprinnelig skrevet av Victor Hugo, handler om en nasjon i ferd med å tre inn i en revolusjon, om rettferdighet, håp, personlig offer og kjærlighet. Se den lovpriste suksessproduksjonen og følg historien om Jean Valjean, Fantine, Cosette og resten av de elskede karakterene i West End i London.

Høydepunkter

- Opplev en revolusjon med hjerte og sjel!
- Se hvorfor 'Les Mis' forblir stykket teater-verden snakker om!
- Ta en reise gjennom lidenskap, desperasjon og forløsning i stor skala!
- Gled deg over Victor Hugos fortelling
- Velg dine egne seter

Hva kan jeg forvente?

Hva handler Les Misérables om?
Les Misérables utspiller seg i slutten av 1800-tallets Frankrike, og forteller en nagende beretning om ødelagte drømmer og ubesvart kjærlighet, lidenskap, offer og forløsning i et tidløst vitnesbyrd om den mennesklige gnisten som ikke dør. Siden musikalen startet i 1985, har den blitt satt opp i 44 land, oversatt til 22 språk og sett av mer enn 70 millioner mennesker over hele verden.

Les Misérables forteller historien om domfelte Jean Valjean, som blir jaktet i flere tiår av den hensynsløse politimannen Javert,etter å ha brutt reglene for prøveløslatelsen. Når Valjean lover å ta vare på den foreldreløse Cosette, endres livet hans for alltid. År senere forelsker Valjeans datter seg, revolusjon sveiper gjennom Frankrike, og Javert fortsetter jakten på Valjean. Hvordan  ender Valjeans historie når disse kreftene kulminerer?

Les Misérables er vinneren av åtte Tony Awards med sangene "I Dreamed A Dream", "Bring Him Home", "One Day More" og "On My Own".
 
Hvem er teamet bak?
Les Misérables er produsert av Cameron Mackintosh. Claude-Michel Schönberg er bokens medforfatter og komponist av både Les Misérables og Miss Saigon, alt i samarbeid med Alain Boublil.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Kort tid etter at bestillingen er fullført kommer billetten på e-post. Billetter på mobiltelefon er godtatt. 

Passer dette meg?

Les Misérables er en musikal for folk i alle aldre, unge og voksne. Barn må være minst 3 år for å få adgang til forestillingen. Selv om Les Misérables er anbefalt for barn fra 7 år og oppover, er barn over 3 år tillatt adgang med en billett. Hvis de blir rastløse kan forestillingsstedet be deg om å forlate lokalet.

Forestillinger

Mandag - lørdag kl. 19:30
Onsdag og lørdag kl.14:30

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 50 minutter

Informasjon om show

Veibeskrivelse

Sondheim Theatre

Adresse
51 Shaftesbury Avenue London W1D 6BA

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine