Faulty Towers The Dining Experience

Faulty Towers The Dining Experience

på Torquay Suite Theatre

Pris fra 795 kr

Oppleve dette en av en slags show! Fawlty Towers The Dining Experience er en 2 timers interaktiv produksjon satt i en restaurant, der publikum er folk som liker en 3-retters lunsj eller middag.

Fawlty Towers The Dining Experience debuterte i Brisbane den 24. april 1997. Siden da er har tusenvis av mennesker hatt glede av Basil, Sybil og Manuel.

Forestillingen er fullstendig interaktive og skildrer ånden av karakterene og stemningen de skaper - det vil si den ikke bruker scripting av John Cleese og Connie Booth. Utøverne  etterlignere bare, og har ingen tilknytning til John Cleese, Connie Booth eller BBC.

Fantastisk 4.5

4.5 2 kunder
Fantastisk opplevelse!

Hadde med mine to sønner (20 og 22 år) på fotballtur en langhelg til London, og overrasket dem med denne første kvelden. Kort oppsummert ble denne opplevelsen beskrevet av dem som den suverent beste opplevelsen i helgen - inkludert fotballkampen:-).
Forestillingen er så tett opp til de originale skuespillerne som det er mulig å få det, og vi glemte nærmest å spise underveis på grunn av all latteren. Maten var helt grei, men det er ikke det som er hovedsaken her.
Kan bare anbefale denne opplevelsen på det sterkeste!

Ronny heimly, Oslo
FRE, 26 SEP 2014
4.5
Kombinert middag og teater - Fantastisk konsept.

Hvis du liker Engelsk.slapstick humor og lo av Hotell i særklasse er dette en forestilling for deg. Galskap fea ende til annen og å delta med kommentarer så blir det bare bedre. Vær forberedt på at Basil, Sybill og Manuel finner noen å sjikanere så det må du tåle.

Ann elisabeth, Sandnes
ONS, 03 SEP 2014
4.5

 

4.5

Fantastisk 4.5

2 kunder

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Torquay Suite Theatre
Amba Hotel Charing Cross, The Strand
London
WC2N 5HX

Informasjon om show

Bestilling fra
2017-04-30

Bestilling til
2017-04-30

Spilletid:
2 Hours

Veibeskrivelse


Charing Cross Tube station is next door to the hotel; Embankment Tube station is 100m away.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn