Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Fornøyde kunder

Mest populær i Musikaler i London

Se alle musikaler

ABBA Voyage

Konserten ABBA Voyage hadde premiere i London 27. mai 2022, nesten 50 år etter at ABBA vant Eurovision Song Contest i Brighton, England med sin slager Waterloo i 1974. Siden den gang har ABBA utgitt en endeløs rekke av hitlåter, frem til gruppen ble oppløst i 1982. 
Så det har gått en stund siden ABBA lagde musikk sammen.  ABBA tok en pause våren 1982, men nå har de funnet ut at det er på tide å gjøre seg ferdig med pausen og finne tilbake til “scenen”. Sannheten er at den viktigste inspirasjonen ABBA har for å spille inn mer materiale kommer fra deres engasjement i å skape den merkeligste og mest spektakulære konsert det er mulig å forestille seg. Du vil kunne lene deg tilbake sammen med resten av publikum, eller se de digitale representantene til ABBA fra din ståplass på dansegulvet, og nyte fremførelsen av sangene til ABBA fra scenen i en spesialbygd arena i London. ABBA kaller konserten simpelthen “Voyage”, og de seiler virkelig i ukjent farvann.

Med hjelp av sine yngre selv som avatarer, reiser ABBA inn i fremtiden. Det er ikke enkelt å forklare ABBA Voyage, eller teknologien som brukes for å skape konserten, men det har jo faktisk aldri blitt gjort før. ABBA Voyage er herlig og helsprøtt, en konsert helt nødvendig å få med seg for alle og enhver! Vi tilbyr billetter til konserten, eller hvis du vil ankomme i stil til ABBA Arena, har vi også tilbud om konsertbilletter med transport fra midt i London, som også dekker Hopp over køen inn til ABBA Arena.

The Winner Takes It All!

 

Ticmate veldedighet

ABBA Voyage

Hei, deg som elsker ABBA!
Her kan du bestille billetter til ABBA Voyage, både sitteplasser og plasser til dansegulvet.
Eller så kan du allerede starte festen i London ved å bestille dine konsertbilletter til ABBA sammen med luksusbuss-transport fra det sentrale London. På denne måten kan vi frakte deg med stil fra ABBA Arena, og tilbake til London igjen. I TILLEGG får du privilegiet å hoppe over køen inn til ABBA Arena, og få mer tid før konserten til å komme i riktig stemning for dansing og synging hele natten lang.
Valget er ditt, bare plukk ut de billettene du foretrekker for fantastiske ABBA Voyage i London.
The winner takes it all!

Sorter etter
Søkresultat: 1 - 5 (5)