Mamma Mia

Mamma Mia

på Novello Theatre

Pris fra 339 kr

Mamma Mia, en av verdens mest populære musikaler, må oppleves i originalutgave i London. ABBA skrev musikken og du bestiller billetter til Mamma Mia her!

Mer enn 40 millioner verden over har tapt sitt hjerte til rollefigurene, historien og musikken som gjør MAMMA MIA! til den ultimate gladforestillingen! 

Forfatter Catherine Johnsons lyse og lystige historie finner sted i et gresk øyparadis. En kvinne på leting etter sin far får tre menn fra morens fortid tilbake til øya de var på for mer enn tjue år siden, kvelden før hun skal gifte seg.

Med stor fortellerglede drives den sjarmerende historien om kjærlighet, latter og vennskap frem gjennom ABBAstidløse sanger, og gir publikum en fantastisk opplevelse kveld etter kveld. Her får du 27 av ABBAs mest kjente sanger, blant annet Dancing Queen, Knowing Me Knowing You, Super Trouper og Mamma Mia

Ingen andre musikaler har flere oppsetninger internasjonalt ennABBAs MAMMA MIA!, som er verdens mest populære forestilling!

Andre musikaler i London som har musikk skrevet av verdenskjente solister eller grupper: The Lion King - Thriller & Jersey Boys.

Fantastisk 4.7

4.7 78 customer reviews
Mamma Mia in London

A great and lovely musical!! Worth every penny. So easy to order the tickets and print them out before you go. No stress to get tickets when you already there, you got it in your pocket

Vigdis therese, Magnor
LØR, 02 AUG 2014
4.7
Mamma Mia

Må bare oppleves

Anita, Moss
TIR, 29 JUL 2014
4.7
Fantastisk!

Musikken kjenner vi og vet er fantastisk. Men oppsetningen, stemmene, gleden og innlevelsen hos artistene var bare helt utrulig! Ikke rart at salen rocket med på de siste 4 sangene! Det var dyrt, men verdt hver krone!

Anita, Oslo
LØR, 26 JUL 2014
4.7
Fantastisk!

Musikken kjenner vi og vet er fantastisk. Men oppsetningen, stemmene, gleden og innlevelsen hos artistene var bare helt utrulig! Ikke rart at salen rocket med på de siste 4 sangene! Det var dyrt, men verdt hver krone!

Anita, Oslo
LØR, 26 JUL 2014
4.7
AMAZING!!!!!

Dette showet var helt fantastisk!!! Gikk over alt forventning! Dansingen, syngingen og ikke minst musikken! Anbefaler virkelig dette showet!

Gunn, Risøyhamn
TOR, 17 JUL 2014
4.7
Veldig bra musikk, fantastisk show.

anbefales !

Trieu hong, Øvre ervik
FRE, 11 JUL 2014
4.7
Topp underholdningen

Så Mamma Mia i Oslo i 2009. Vel verdt å se showet igjen. Flott opplevelse for hele familien. Artister og regi på høyt nivå. Flott stemning blant publikum. Fullt hus - så det å kjøpe billettene på forhånd er både billigere og den beste (+ enkleste) løsningen.

Tore, Egersund
LØR, 05 JUL 2014
4.7
flott show

Vi bestilte billetter for 4 personer 2 voksne og to tenåringer, valgte derfor å sitte på balcony. (billigste billetter). Sitter da langt og høyt vekk fra scenen. Ser ikke ansiktene til skuespillerne men lyden var bra.
Ha ikke høydeskrekk for å sitte på balcony.

Christine, Torød
TIR, 01 JUL 2014
4.7
Superenkelt!

Enkelt å booke billetter på netter på forhånd, - du kan selv bestemme hvor du vil sitte. Lønner seg å booke i god tid i forveien. Jeg har sett den norske utgaven av Mamma Mia (som forøvrig var veldig bra!), men dette er lysår over i kvaltet, energi og prestasjoner. Anbefales!

Hildegunn, Tranby
LØR, 28 JUN 2014
4.7
vi var fire pensjonerte damer på tur

Mamma Mia , musikalen var fantastisk. Kjempe flinke sangere, fine kostymer, kjempeflinke og flotte dansere. En utrolig flott forestilling. Kan absolutt anbefales.

Grethe, Holmestrand
LØR, 21 JUN 2014
4.7
Flotte sangere

Flinke sangere, bra show.

Kristin, Oslo
TIR, 27 MAI 2014
4.7
God stemning

Supre skuespillere, sangere og dansere - virkelig multi-talenter på scenen!
Morsomme replikker og scener :)
Full eneregi når det kom til dansene.
Mulig lyden kunne vært noe høyere da de pratet.

Cathrine, Oslo
MAN, 26 MAI 2014
4.7
Mamma Mia

Flott forestilling! Min 6 årige datter var helt i hundre! Litt trange og slitne lokaler, men bra beliggenhet.

Siri, Oslo
TIR, 06 MAI 2014
4.7
Anbefales

vel vert å ta turen

Sveinung, Os
SØN, 04 MAI 2014
4.7
Nydelig forestilling!

En nydelig forestilling. God kvalitet på sangene, gode skuespillerprestasjoner, enkel og fin scenografi. 2 timer bare forsvant i flott sang og flotte kostymer. Bra lydkvalitet.

Anne-mette, Tromsdalen
LØR, 03 MAI 2014
4.7
Mamma Mia, London

Stykket ble spilt med stor innlevelse og entusiasme. Abbas musikk lever videre. Vi kjøpte billetter gjennom Ticket. Det fungerte utmerket. Vi hentet billettene i teateret om formiddagen og hadde med vår bekreftelse fra Norge.

Kirsten, Oslo
TOR, 01 MAI 2014
4.7
Billetter

Hadde billetter bakre rad på balkong- her var det litt dårlig lyd samt noe dårligere sikt. Ville anbefalt billetter lenger ned i salen. Ellers fin opplevelse.

Inger lise, Fenstad
TIR, 22 APR 2014
4.7
Mamma Mia - en super opplevelse

Min datter på 15 og jeg var og så Mamma Mia på Novello Theather - veldig bra. Kjøp gjerne billetter på parkett, da får du en god opplevelse både som seer og lytter. Masse energi på scenen og vi lot oss rive med :)

Kjersti e, Hafrsfjord
SØN, 20 APR 2014
4.7
Mamma Mia, London mars -14

Kjempebra show, gode skuespillere og fantastisk musikk! Men vi var ikke helt fornøyde med seteplasseringene våre. Vi satt på balkong nest fremste rad og det var vanskelig å få med seg alt på senen.

Eva lotta, Moen
TIR, 01 APR 2014
4.7
allsang og dans

Fantastiske skuespillere, sangere og dansere på scenen. Publikum var med hele tiden, uten at det ødela opplevelsen! Anbefales til alle i alle aldre.

Anne, Trondheim
TIR, 04 MAR 2014
4.7
Flott opplevelse!

Vår første musical oppleve i London var fantastisk! Mama Mia var en opplevelse med flinke energiske personer med gode stemmer. Novello theatre, med teaterets spesielle utforming, serviceinstilte personer og sjarme. Anbefales varmt.

Laila, Lørenskog
TOR, 20 FEB 2014
4.7
Daglig leder

Et fantastisk show som jeg anbefaler å se når man reiser til London Dette må bare ses.

Peggy, Fredrikstad
TIR, 11 FEB 2014
4.7
Fengende sang, dans, spilleglede!

Jeg ble gledelig overrasket over oppsetningen av "Mamma Mia" på Apollon Theatre. Dette er jo en story og musikk som vi alle kjenner så godt etter hvert. Men sangprestasjonene var formidable, dansenumrene så flotte, og skuespillerprestasjonene på topp, så alt i alt ble dette storartet underholdning!

Liv, Haslum
LØR, 08 FEB 2014
4.7
En koselig og fengende musikal

Fint show, kan anbefales på det varmeste, fine sanger og flinke artister

Linda, Moss
ONS, 29 JAN 2014
4.7
Et "must" når du er i London

Dette må du ikke gå glipp av. En fantastisk opplevelse; enten man er 14 eller 65 år. Herlig musikk og herlige aktører på scenen. Er du først i London, bør du sette Mamma Mia øverst på lista over hva du skal gjøre under besøket i denne utrolige byen.

Odd arnfinn, Verdal
SØN, 26 JAN 2014
4.7
Daglig leder

Sett mamma Mia for andre gang i London, og det er fremdeles en opplevelse i god musikk, fart og entusiasme.

Bjørn, Kongsberg
TIR, 07 JAN 2014
4.7
Fin opplevelse!

Mamma Mia er en veldig bra musikal, og vi koste oss under hele showet! Min mor og mormor som også var med og som har et bedre forhold til ABBA enn jeg har selv synes hele forestillingen var så fantastisk at de nesten var på gråten:-) Jeg er dog enig med flere av de som synes selve innholdet er noe tynt, men at hele pakken totalt er veldig bra! Vi angrer ikke på denne:-)

LondonMusikaler.no er en trygg og enkel side å bestille billetter fra, jeg har gjort det to ganger og kommer til å gjøre det igjen ved en senere anledning:-)

Kjersti merethe, Melhus
LØR, 23 NOV 2013
4.7
Mamma mia

Kjempe fin :)

Vibeke, Gressvik
MAN, 18 NOV 2013
4.7
Mamma Mia

Et flott show og ein fin opplevelse vi som familie delte.

Britt, Fjell
SØN, 10 NOV 2013
4.7
Mr. K

Særlig imponert over koreografi.
Hadde med et barn som fikk problemer med å følge med i dialogen på senen. Sukespillerene snakket sammen i et litt for raskt tempo.
Høyt lydnivå på flere av sangene.
Svært dyre biletter, selv for relativt ordinære plasser.

Knut, Asker
ONS, 06 NOV 2013
4.7

Mamma Mia AnmeldelserMamma Mia Anmeldelser

"A GLORIOUS EVENING OF FUN!"
Daily Mail


"AN IRRESISTIBLY ENJOYABLE HIT! SHEER HEAVEN!"
Daily Telegraph


"INFECTIOUS THEATRICAL ENTERTAINMENT!"
Financial Times


Mamma Mia PressemeldingMamma Mia Pressemelding

Night after night, audiences are having the time of their lives at MAMMA MIA!. Catherine Johnson’s sunny, funny story of love, laughter and friendship has been thrilling London audiences for over 10 years. More recently ...
Mamma Mia Pressemelding Les merLes mer

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Novello Theatre
5 Aldwych
London
WC2B 4LD

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday 7:45pm

Matiné
Thursday and Saturday 3pm

Bestilling fra
2015-04-27

Bestilling til
2015-10-24

Spilletid:
2 hours 20 minutes

Retninger
Veiledning

Veiledning
(5mins) Go right on Long Acre; turn right into Bow Street and after 100 metres turn left (Russell Street) then immediately right onto Catherine Street, where the theatre is located 100 metres down on the corner with Aldwych.

Se på et kart Se på et kart

scroll flags right
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn