Kinky Boots

Kinky Boots

på Adelphi Theatre

Pris fra 186 kr

Kinky Boots er Broadways hjertevarmende, høyhælte hit, og nå har den endelig kommet til London! Med sanger av Grammy og Tony Award-vinnende pop-ikon Cyndi Lauper, er dette en gledelig musikalsk feiring om vennskap, og troen på at man kan forandre verden.

Kinky Boots er inspirert av virkelige hendelser, og historien tar deg fra en skofabrikk i Northampton til den glamorøse catwalken i Milano. Charlie Pris strever med å leve opp til farens forventninger og fortsette familiebedriften Price & Sons. Med fabrikkens fremtid i en tynn line kommer det hjelp fra uante steder, i form av spektakulære Lola - en fabelaktig utøver med behov for noen solide nye stiletter.

Kinky Boots er regissert og koreografert av to-ganger Tony-vinneren Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray) og vinneren av 6 Broadway Tony Awards, inkludert beste musikal, beste score og beste koreografi.

Veldig bra 4.0

4.0 1 kunder
Progft i alle ledd

Profesjonelt framført musical som bare ble bedre og bedre utover i forestillingen. Stor stemning i salen, mer som en popkonsert - ikke bare applaus men vil jubel etter sterke solonumre. Passer for nærmest alle (fra 15 til 55 i vårt tilfelle). Billettreservering på nett fungerte prikkfritt.

Rune, Ås
ONS, 10 AUG 2016
4.0

Kinky Boots AnmeldelserKinky Boots Anmeldelser

"An absolute hoot of a show - total box office family entertainment"
The Times


 

4.0

Veldig bra 4.0

1 kunder

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Informasjon om show

Bestilling fra
2018-10-18

Bestilling til
2019-01-12

Spilletid:
2 h 25 min

Veibeskrivelse


(3mins) Head out onto the main road Strand. Cross the street where possible and go right (approx. 150 metres). The theatre is on your left.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv