Phantom of the Opera

Phantom of the Opera

på Her Majesty's Theatre

Pris fra 319 kr

Phantom of the Opera er musikalen over alle musikaler og en ren glede for musikkelskere. Andrew Lloyd Webbers mesterverk feiret sitt 25-års jubileum i 2011, og fortsetter å fengsle publikum på Her Majesty's Theatre i Londons West End, etter mer enn 11.000 forestillinger.

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne publikumsfavoritten
- Velg dine egne plasser
- Opplev denne musikalske klassikeren som har vunnet over 50 priser
- Utrolig scenografi og spesialeffekter
- Man-fre kan du ofte spare på billetter hvis du bestiller på nettet

Hva handler The Phantom of the Opera om?
Phantom of the Opera er basert på en klassisk fransk thriller om et skremmende og myteomspunnet spøkelse, som hjemsøker det gamle franske operahuset og forelsker seg i en ung og vakker skuespillere.

Visste du dette om Phantom of the Opera?
The Phantom of the Opera er et musikalfenomen med noe av den mest ekstravagante scenografi, kostymer og spesialeffekter noen sinne brukt på en scene. Stykket hadde sin verdenspremiere i London den 9. oktober 1986, og siden den gang har den blitt spilt over 11.000 ganger på Her Majesty's Theatre i London. Rundt om i verden har Phantom of the Opera blitt vist i over 90 byer, og musikalen har vunnet over 50 priser!

Andre klassiske musikaler som spilles i London: Les Miserables

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til teatret. 

Hvem er musikalen egnet til?
Phantom of the Opera passer til folk flest, både hyppige musikalgjengere og folk som besøker teatret for aller første gang. Musikalen egner seg ikke til små barn, da visse scener er skumle - musikalen handler tross alt om Operafantomet. Anbefalt aldersgrense er 10 år, og barn under 5 år har ikke adgang til forestillingen.

Hvor lenge varer musikalen?
The Phantom of the Opera varer ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

Hvem er teamet bak?
Den verdensberømte engelske komponisten Andrew Lloyd Webber står bak denne musikalproduksjonen. Harold Prince regisserer og Cameron Mackintosh produserer.

Viktig informasjon:
- Vær oppmerksom på: Sidene av Grand Circle har begrenset utsikt over sidene. Baksiden av Stalls og Royal Circle er begrenset av overhenget.

Fantastisk 4.8

4.8 134 kunder
Et kunstverk

Forestillingen "The Phantom of the Opera" er et kunstverk. Kulissene og sceneeffektene er fantastiske. Kostymene er vakre. Skuespillerprestasjonene er fabelaktige. Lydkvaliteten er meget kraftig og god. Musikken og sangtekstene er vakre og selve historien er noe vi alle berøres av. Jeg har sett filmen mange ganger, men jeg håper også at jeg kan få anledning til å se forestillingen igjen. Vidunderlig.

Grethe, Fjell
SØN, 13 MAR 2016
4.8
Helt fantastisk!

Emmili, Råholt
MAN, 23 JAN 2017
4.8
2 x mor/datter tur show 2

Som Le Mis var bookingen veldig enkel. Vi gikk litt for pris. Valgte å ta de som lå i kategori kr. 400,- til kr. 600,- og satt veldig fint oppe på balkongen på begge showene men det er helt klart en større opplevelse å sitte nærmere scenen. Vi printet ut Voucher hjemme, tok den med til theateret og fikk billettenen med en gang. Veldig enkelt og greit.

Ellen, Fornebu
ONS, 18 JAN 2017
4.8
Betagende opplevelse!

Enkelt å printe ut voucherne hjemme, lett å finne teateret og å veksle inn voucherne i billetter. Ingen kø.
Vakkert, gammelt, sentraltbeliggende teater, flotte kulisser, nydelig musikk og eminente sangere. Absolutt verdt pengene! Håper derfor å kunne gjenta opplevelsen i NY på nyåret. :-)

Henny, Ål
SØN, 27 NOV 2016
4.8
Fantastisk musical!

Vi satt på første rad på Her Majestys theatre og satt litt lavt i forhold til scenen, og så ikke ballettdansernes føtter. Hvis jeg skal se den igjen vil jeg bestille billetter litt lenger bak. Salen er ikke så stor, så man vil uansett se godt i første halvdel av salen og balkongene. Kostymer, musikk, vokal og kulisser var av ypperste klasse. Ben Forster som Phantom er verdt å få med seg. Han hadde en nydelig tolkning. Anbefales!

May linda, Jessheim
TOR, 04 AUG 2016
4.8
Fantastisk!

Teateret var nostalgisk og forestillingen var magisk - setene et helvete - men lykkerusen dreper smerten etter hvert ;-)

Lene
FRE, 03 JUN 2016
4.8
Phantom of the Opera anbefales

Vi hadde fine plasser som ga god oversikt over scenen og vi er veldig glad for at vi valgte denne musikalen. Strålende sangere og fengende sceneshow. Anbefales.

Hally
TIR, 24 MAI 2016
4.8
Fortsatt fantastisk

Har sett denne forestillingen en gang før, for mange år siden. Den gang med Sarah Brightman og Michael Crawford. Dagens oppsetting er nesten like bra. Fantastisk opplevelse å få se den igjen. Fikk "ståpels".
Anbefales på det sterkeste.
Kjøpte billetter på nett fra Londonmusikaler.no lenge i forveien for å garantert få bra plasser. Dette fungerte perfekt. Hentet ut billettene på teatret dagen før for å slippe kø.

Ingalill
LØR, 21 MAI 2016
4.8
Fasinerende

En flott opplevelse!

Tor eirik, Bergen
ONS, 18 MAI 2016
4.8
Dette er en meget bra ny oppsetning av musikalen!

Har sett denne musikalen mange ganger før og synes denne ny oppsetningen var veldig bra.
Særskilt Kristin og Phantom hadde flotte stemmer og endringen med slutten på musikalen var mer detaljert og gripende..

Einar
TIR, 10 MAI 2016
4.8
Fantastiske Phantom of the Opera!!!

Dette overgår ALT!
Teatersalen var nydelig, og forestillingen var magisk! Stående applaus, og det var fortjent! Særlig "Phantomet" var så utrolig bra at ord blir fattige. Denne forestillingen anbefaler jeg på det varmeste!

Mona, Oslo
MAN, 09 MAI 2016
4.8
Nydelig

Som amatørskuespiller fra Risør, som har hatt musicalroller lokalt, var det en enorm opplevelse å se hva som er mulig å gjøre når man har noen av verdens beste skuespllere/sangere og scenografer, En opplevese på alle måter. Minne for livet.

Jan erik, Risør
FRE, 29 APR 2016
4.8
Anbefales

kjekt å oppleve Phantom of the opera i Her Majesty`s theatre både jeg og fruen trivdes, og ble en av høydepunktene ved vår week end i London

Ole andreas, Trondheim
TOR, 28 APR 2016
4.8
Et absolutt MÅ SE!!

The Phantom of the Opera skuffer aldri! Fantastiske kulisser og kostymer, storslått musikk som for hårene overalt på kroppen til å reise seg!!!
Men vær obs, salkartet er en smule missvisende, Her Majesty Theater er lite, prøv å få på midten vertfall én etasje opp!

Roger, Siggerud
TIR, 19 APR 2016
4.8
Forrykende forestilling!

Jeg så den lørdag i uke 5 og var veldig imponert. Musikken og historien er kjent og vakker. Lyden er veldig bra og det er en imponerende scene med mange skift og overraskende effekter. Det er lurt å legge penger i billettene og sjekke på forhånd hvor det er best å sitte for teateret er litt spesielt bygget med en del plasser som ligger høyt oppe og langt inne og det er noen søyler man helst ikke bør sitte bak. Vi satt på 6. rad og det var veldig fine plasser.

Ester, Skjeberg
FRE, 12 FEB 2016
4.8
Anbefales.

Veldig bra,anbefales.

Anja, Oslo
MAN, 14 DES 2015
4.8
Jeg anbefaler virkelig! amazing!

Nice Production, wonderful performance!!

Amarilis, Bergen
TOR, 03 DES 2015
4.8
Anbefales

En fantastisk opplevelse.

Ottar, Spongdal
MAN, 30 NOV 2015
4.8
Superflott opplevelse!

Selv om vi kjenner historien meget godt fra før, og har sett filmen, så er det ingenting som har kommet i nærheten av denne forestillingen! Anbefales på det sterkeste!

Torunn, Harestua
SØN, 16 AUG 2015
4.8
Fantastisk show!

Showet var supert! Virkelig bra skuespillere/ sangere!
Det eneste som var minus var sitteplassen. Vi satt på balkong, men så lite siden det satt et barn på første rad som lå over kanten slik at personen på neste rekke måtte strekke seg og da måtte neste og neste osv.gjøre det.
Men, alt i alt: SUPERT SHOW!

Nina, Auli
TIR, 04 AUG 2015
4.8
Flott musikal

Det var en fantastisk flott opplevelse å få med seg Phantom of the Opera. 2 men på 21 og 23, og 2 kvinner på 17 og 53 hadde en flott opplevelse. Dette var det beste ved hele London besøket. Noe vanskelig å se hele scenen, men det gikk likevel veldig bra siden vi kjente musikalen godt fra før. Imponerende effekter på scenen. Vi var mektig imponerte. Alle som er I London må få med seg denne forestillingen.

Anne marie, Drammen
TIR, 04 AUG 2015
4.8
Fantastisk!

Store stemmer, nydelig musikk, imponerende kulisser, kostymer, regi og lyd. Anbefales!

Monika susanne, Syvde
TIR, 30 JUN 2015
4.8
Phantom of the Opera

En fantastisk opplevelse!

Marit, Stjørdal
MAN, 15 JUN 2015
4.8
Herlig

Bare ett ord, FANTASSTISK!!!❤

Ellen anita, Nevlunghavn
FRE, 05 JUN 2015
4.8
Opera

Overraskende trykk i musikken. Imponerende kulisser og sceneskift. Gode sangere. Jævlig trangt mellom setene som førte til at det etter hvert ble pinefullt å sitte så lenge.

Vidar, Oslo
FRE, 29 MAI 2015
4.8
Helsearbeider og korsanger

Absolutt fantastisk!! Ta med lommetørkle!

May bente, Støren
SØN, 24 MAI 2015
4.8
Pensjonist med datter og datterdatter

Vi hadde en fantastisk opplevelse, selv om vi ikke fikk så bra plasser. En av oss hadde aldri vært i London før og for henne ble dette fantastisk. Selv har jeg sett fremføringen flere ganger og like flott hver gang. En gang til og med i Sidney.
Alle aktører var fantastiske, men best var jo de som hadde hovedrollene, fantastisk stemmer.
Alt i alt er vi glade for at vi valgte denne musikalen.
Neste gang vil vi også bestille gjennom dere, takk for god service!

Marit, Trondheim
TOR, 14 MAI 2015
4.8
Nydelig

Nydelig forestilling, fjerde gang jeg opplever denne :)

Brith helen, Asker
TIR, 12 MAI 2015
4.8
Super forestilling!!

4 jenter på Londonbesøk storkoste seg på musikal. Fantastiske artister med stemmer langt over gjennomsnittet. Flotte kostymer og elektrisk stemning i salen. Flotte seter hadde vi også. Fantom of the Opera kan virkelig anbefales. Takk for en super kveld. Hilsen 4 fra Sandefjord ;o))

May-brit, Sandefjord
MAN, 27 APR 2015
4.8
Fantastisk

Meget fornøyd med teaterforstillingen.

Fridny, Gimse
ONS, 22 APR 2015
4.8

Phantom of the Opera AnmeldelserPhantom of the Opera Anmeldelser

"Soaring ballads and sensational stage effects."
The Daily Telegraph


Phantom of the Opera PressemeldingPhantom of the Opera Pressemelding

MAJOR CAST CHANGES IN THE SMASH HIT ANDREW LLOYD WEBBER MUSICAL “THE PHANTOM OF THE OPERA” AT HER MAJESTY’S THEATRE IN LONDON! EARL CARPENTER TO RETURN TO THE ROLE OF ‘THE PHANTOM’ FROM MONDAY 12 ...
Phantom of the Opera Pressemelding Les merLes mer

 

4.8

Fantastisk 4.8

134 kunder

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

Her Majesty's Theatre
57 Haymarket
London
SW1Y 4QL

Informasjon om show

Kvelder
Monday to Saturday at 7.30pm

Matiné
Thursdays and Saturdays at 2.30pm

Bestilling fra
2018-10-18

Bestilling til
2019-03-02

Spilletid:
2 hours and 30 minutes

Veibeskrivelse


(5mins) Go along Coventry Street and then take Haymarket on the right where the theatre will be approx. 200 metres along.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv