Billetter til: Hairspray
Fra kr 824

Hairspray

Lagre
Slett lagret produkt


Musikalen Hairspray er en fargerik, morsom og hjertevarmende historie om hva som skal til for å forandre - og hva som skal til for å være tro mot deg selv. Se den i London før den tidsbegrensede forestillingen slutter!

Høydepunkter

- Velg dine egne seter
- Se den Olivier Awared-belønte Michael Ball som Edna
- Nyt en fantastisk, morsom og inspirerende historie
- Hør alle hitlåtene og se dansenumrene

Hva kan jeg forvente?

Det er juni i Baltimore i 1962. Tracy Turnblad er en stor jente med stort hår og store drømmer. Alt synesl å få henne i trøbbel. Tracy og hennes beste venn, Penny, er ivrige fans av det glamorøse, fargerike danseprogrammet The Corny Collins Show - og ivrige beundrere av den kjekke, mannen i hovedrollen, Link Larkin. Selv om mødrene ikke forstår fascinasjonen, får ikke Tracy og Penny får nok av showet.

Når en en etterlysning etter nye medlemmer til showet utlyses, er Tracy ivrig etter å delta. Moren hennes protesterer, redd for at Tracy vil bli avvist på grunn av vekten. En trassig Tracy går på audition, og kaprer en plass i showet. Men Tracys kamp er ikke ferdig. Kan hun vinne hjertet til Link Larkin? Kan hun bringe alle sammen, uansett hudfarge, størrelse eller frisyre?

Hvordan fungerer det?

Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer billettene på e-post. Du kan enten skrive ut billettene eller vise dem direkte fra mobiltelefonen.

Forestillinger

Tirsdag-lørdag: kl.19:30
Torsdag og lørdag: kl.15:00
Søndag: kl.16:00

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 15 minutter

Informasjon om show

Veibeskrivelse

Coliseum Theatre

Adresse
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine