Billetter til: Witness for the Prosecution by Agatha Christie
Fra kr 207

Witness for the Prosecution by Agatha Christie

Lagre
Slett lagret produkt
4.9 (7)

Dette er helt nytt produkt som kan bestilles nå. Mer informasjon er på vei, så kom tilbake snart!

Opplev en historie om rettferdighet, lidenskap og svik i stykket av den berømte forfatteren Agatha Christie! Witness for the Prosecution (Anklageren vitne) spilles på West End i London. Gled deg over en unik rettssals-setting der det nesten føles som om du er en del av juryen.

Høydepunkter

- Nyt stykket av den berømte forfatteren Agatha Christie
- Bli vitne i en unik rettssalen
- Opplev rettferdighet og svik i denne gripende historien
- Velg dine egne seter

Hva kan jeg forvente?

Du er innkalt til jury-tjeneste.

Leonard Vole er tiltalt for å ha myrdet Emily French, en eldre kvinne, i forsøk på å arve formuen. Frøken French gjorde ham til sin viktigste arvtaker, som kaster mistanke på Leonard.

Risikoen er høy! Vil Leonard overleve den sjokkerende vitneforklaringen? Er han i stand til å overbevise juryen - og deg - om hans uskyld og unnslippe straff? Og enda viktigere; hvis Leonard ikke gjorde det, hvem var det da?

Denne berømte og gripende historien er skrevet av kriminalfiksjonsforfatter Agatha Christie, og hadde opprinnelig en annen tittel. Historien ble først utgitt som en novelle i 1925, senere omdøpt til Witness for the Prosecution i 1933, og i 1953 ble den omgjort til et skuespill. Historien er så populær at den er blitt til TV-serier, filmer og blitt fremført på teatre flere ganger og i forskjellige land.

Så trinn inn i de praktfulle omgivelsene og opplev intensiteten og dramaet i Agatha Christies historie i en annen setting: Innstillingen til en ekte rettssal!

Vi ses i retten!

Hvordan fungerer det?

Your e-ticket will be emailed directly to you shortly after your booking is complete. Present the ticket on your mobile phone or bring a printed copy with you to the theatre.

Passer dette meg?

If you like crime novels, legal drama, mystery or just enjoy the novels by Agatha Christie, this is just the play for you!

Forestillinger

Tuesday-Saturday: 7:30 P.M.
Thursday and Saturday: 2:30 P.M.
Sunday: 3 P.M.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 15 minutter

Informasjon om show

Veibeskrivelse

London County Hall

Adresse
Belvedere Road London SE1 7PB

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine