Billetter til: Come From Away
Fra kr 872

Come From Away

Lagre
Slett lagret produkt
4.9 (18)

Oppdag den bemerkelsesverdige, sanne historien om en liten by som ønsket verden velkommen. Mens den fortsetter utsolgte, rekordbrytende forestillinger på Broadway, over hele USA og i Canada, ankommer Come From Away i Storbritannia med premieren ved Londons Phoenix Theatre fra 30. januar 2019.

Høydepunkter

- Nyt Come From Away nå i London
- Opplev den nye musikalen betegnet som "rørende og opprørende"
- Velg dine egne plasser tilgjengelig 

Hva kan jeg forvente?

Come From Away - en helt ny musikal
Denne lystbetonte nye musikalen deler del utrolige virkelige historien om de 7000 luftfarts-reisende fra over hele verden som ble sittende fast i Canada mens 11. september-angrepet fant sted, og det vesle samfunnet i l Newfoundland som inviterte disse langveisreisende inn i sine liv.

Mens usikkerhet forandret seg til tillit og musikk spilte inn i natten, vokste takknemligheten til vennskap og deres historier ble til en feiring av håp, menneskelighet og samhold. 

Prisbelønnet med Tony for beste regi av en musikal, veileder Christopher Ashleys produksjon publikum gjennom fargerike og åndfulle rollebesetning bragt til liv av Tony- og Oscar-nominerte skrive-teamet Irene Sankoff og David Hein.

Hvordan fungerer det?

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Billettene kommer på e-post kort tid etter at bestillingen er fullført. Vennligst ta med en printet kopi til teateret, eller vis billetten på mobiltelefonen.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Veibeskrivelse

Phoenix Theatre

Adresse
Charing Cross Road London WC2H 0JP

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine