Billetter til: Man of La Mancha

Man of La Mancha

Fra kr 210
Nyt Kelsey Grammer i hovedrollen i denne konsertproduksjonen av Man of La Mancha; den berømte historien om Don Quixote og hans trofaste tjener Sancho Panza.

Høydepunkter:
- Opplev Kelsey Grammer i hovedrollen
- Nyt den berømte historien om Don Quixote
- Velg dine egne seter

Se Man of La Mancha med Kelsey Grammer

Miguel de Cervantes, en misslykket teaterforfatter, poet og skatteoppkrever, har blitt kastet i fengsel av den spanske inkvisisjonen for å ha krevd skatt av et kloster.
Cervantes blir, mens han venter på rettsak, dratt til en useriøs domstol av sine medfanger bestående av tyver og skurker som vil ta eiendelene hans, blandt annet det uferdige roman-manuskriptet ved navnet "Don Quixote".

Cervantes som prøver å redde det situasjonen, foreslår å underholde med romanen.

Cervanter og hans tjener transformeres gradvis til Don Quixote og Sancho Panza. Hans vilde fantasi leder dem inn i en kamp om å gjenopprette ridderlige idealer for å slåss mot ondskap, og rette opp alle feil.

Vennligst vær oppmerksom på at Danielle de Niese ikke kommer til å opptre på følgende datoer:
1, 8, 15, 22, 25 og 29 mai, 1, 5 og 8 juni. Matinee forestillinger 21, 24, 28 og 31 mai, 3, 5, 7 og 8 juni (kveldsforestillingene).

Hvordan får jeg mine billetter?
Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer det en e-post med billetter. Skriv ut disse og ta de med til teateret.

 

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Printet billett

Veibeskrivelse

London Coliseum

Adresse
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×