Billetter til: Cruel Intentions: The '90s Musical
Fra kr 405

Cruel Intentions: The '90s Musical

Lagre
Slett lagret produkt

Sebastian og Katyhryn er stesøsken som bruker sin rikdom, manipulering og seksuelle kraft til å skaffe seg det de vil ha. I et ondskapsfullt veddemål, overbeviser Kathryn Sebastian om å prøve forføre rektorens datter Annette, en dydig jente som akter å forbli i sølibat til ekteskapet. Med et intrikat nett av fristelse, bedrageri og hemmelighold, klekker paret ut en plan om å bryte ned den uskyldige jenta, sammen med enhver som tør å stå i veien for planen. 

Høydepunkter

- Sett filmen Et farlig spill?
- Gled deg med musikalen basert på filmen
- Velg egne sitteplasser
- Unik blanding av komedie og romantikk
- Syng med til alle hitlåtene fra 90-tallet

Hva kan jeg forvente?

Sebastiaan og Katyhryn er livsfarlige stesøsken som bruker sin rikdom, evne til å manipulere og seksuelle talenter til å få det de vil ha. I et ondskapsfullt veddemål overbeviser Kathryn Sebastian om å prøve forføre rektorens datter Annette, en dydig jente som tar sikte på å forbli i sølibat frem til ekteskapet. Med et nett av fristelser, bedrageri og hemmelighold, klekker den manipulative duoen ut en plan om å ødelegge den uskyldige jenta, i tillegg til enhver som tør å stille seg i veien deres. 

Som markering av 25-års jubileet til filmen Cruel Intentions (Et farlig spill) med Reese Witherspoon, Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar og Selma Blair i hovedrollene (som igjen var inspirert av den franske romanen fra 1782, Les Liaisons Dangereuses), er Cruel Intentions: The ‘90s Musical en vill ferd med et lydbilde som ser tilbake på noen av de største popslagerne fra 90-tallet, blant annet The Verve ‘Bittersweet Symphony’, R.E.M. ‘Losing My Religion’, Natalie Imbruglia ‘Torn’, Ace of Base ‘The Sign’, Christina Aguilera ‘Genie in a Bottle’, TLC ‘No Scrubs’, Boyz II Men ‘I’ll Make Love to You’, *NSYNC ‘Bye Bye Bye’, Britney Spears ’Sometimes’ og mange flere.   

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene mine?
Du kommer til å få e-billetter sendt rett til din e-post kort tid etter at bestillingen din er gjennomført.

Passer dette meg?

Cruel Intentions: Musikalen fra 90-tallet er alle som opplevde og hadde det moro i denne perioden, og som elsker tiårets fantastiske musikk. Du må imidlertid være minst 14 år gammel for å se musikalen 

Forestillinger

Tirsdag til lørdag: 19:30
Torsdag og lørdag: 14:30
Søndag: 15:00

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Informasjon om show

Veibeskrivelse

The Other Palace

Adresse
12 Palace St, Westminster London SW1E 5JA

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine