Disney On Ice: Dream Big - O2

Disney On Ice: Dream Big - O2

på The O2 Arena

Pris fra 420 kr

Djervhet leder veien og kapper opp isen for Disneys mest eventyrlige drømmere når Disney On Ice presenterer Dream Big. Gled deg over det fantastiske showet på Wembley Arena i London!

Høydepunkter:
- Opplev det utrolige showet Disney On Ice
- Bli med Moana og Maui på det morsomme eventyret
- Nyt Rapunzels oppdrag med å spare til langt hår
- Reis til Arendelle med Anna, Elsa & Olaf
- Marker 90-årsdagen til Mikke Mus

Disney On Ice presenterer Dream Big
For første gang i Europa kan du bli med fryktløse Moana og den beste halvgud som noensinne har levd, Maui, på en fartsfylt reise for å gjenpprette det stjålne hjertet til Fiti, live på is! Bli viklet inn i Rapunzels oppdrag med å spare til langt hår for å se de flytende lysene.  

Reis opp i fjellene til Arendelle med Anna, Elsa og Olaf i en dramatisk gjenfortelling av den søsterlige kjærligheten som reddet et kongerike. Og oppdag styrken, djervheten og godheten som inspirerte generasjon på generasjon med Jasmine, Ariel, Aurora, Belle og Askepott. 

Dessuten, hvis du ankommer tidilig kan du bli med på en spesiell feiring til ære for 90-årsdagen til Walt Disneys originale drømmer, Mikke Mus.  

Høytflyvende sprang, avsindig kunstløpi og elskelige Disney-venner gjør Disney On Ice presenterer Dream Big til en opplevelse din familie aldri kommer til å glemme. 

Hvordan ordner jeg meg billetter?
Du kommer til å få e e-billett via e-mail rett etter at din bestilling er fullført. Bare ta en utskrift av denne og ta den med deg til Wembley Arena.

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

The O2 Arena
Peninsula Square
London
SE10 0DX

Informasjon om show

Kvelder
Wednesday to Friday 7pm, Saturday and Sunday 6.30pm

Matiné
Saturday and Sunday 11am and 2.45pm

Bestilling fra
2018-12-26

Bestilling til
2019-01-06

Spilletid:

Veibeskrivelse


The exit to North Greenwich tube station is designed to come out onto the outside foyer of the O2. Just follow the crowd!

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv