Disney On Ice: Dream Big - O2

Fra kr 400

Djervhet leder veien og kapper opp isen for Disneys mest eventyrlige drømmere når Disney On Ice presenterer Dream Big. Gled deg over det fantastiske showet på Wembley Arena i London!

Høydepunkter:
- Opplev det utrolige showet Disney On Ice
- Bli med Moana og Maui på det morsomme eventyret
- Nyt Rapunzels oppdrag med å spare til langt hår
- Reis til Arendelle med Anna, Elsa & Olaf
- Marker 90-årsdagen til Mikke Mus

Disney On Ice presenterer Dream Big
For første gang i Europa kan du bli med fryktløse Moana og den beste halvgud som noensinne har levd, Maui, på en fartsfylt reise for å gjenpprette det stjålne hjertet til Fiti, live på is! Bli viklet inn i Rapunzels oppdrag med å spare til langt hår for å se de flytende lysene.  

Reis opp i fjellene til Arendelle med Anna, Elsa og Olaf i en dramatisk gjenfortelling av den søsterlige kjærligheten som reddet et kongerike. Og oppdag styrken, djervheten og godheten som inspirerte generasjon på generasjon med Jasmine, Ariel, Aurora, Belle og Askepott. 

Dessuten, hvis du ankommer tidilig kan du bli med på en spesiell feiring til ære for 90-årsdagen til Walt Disneys originale drømmer, Mikke Mus.  

Høytflyvende sprang, avsindig kunstløpi og elskelige Disney-venner gjør Disney On Ice presenterer Dream Big til en opplevelse din familie aldri kommer til å glemme. 

Hvordan ordner jeg meg billetter?
Du kommer til å få e e-billett via e-mail rett etter at din bestilling er fullført. Bare ta en utskrift av denne og ta den med deg til Wembley Arena.

Åpningstider

Wednesday to Friday 7pm, Saturday and Sunday 6.30pm Saturday and Sunday 11am and 2.45pm

Bestill

ons, 26 des 2018

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Printet billett

Åpningstider

Wednesday to Friday 7pm, Saturday and Sunday 6.30pm Saturday and Sunday 11am and 2.45pm

Veibeskrivelse

The O2 Arena

Peninsula Square London SE10 0DX