Billetter til: Pretty Woman: Musikalen
Fra kr 916

Pretty Woman: Musikalen

Lagre
Slett lagret produkt
4.8 (34)

Hvis du likte den ikoniske filmen fra 1990 med Julia Roberts og Richard Gere, så er musikalen Pretty Woman showet for deg! Se showet på Londons West End for å oppleve magien i denne romantiske historien om to verdener som kolliderer. Med original musikk av Bryan Adams (ja, Bryan Adams) og Jim Vallance, er dette et show du ikke bør gå glipp av. Det er, for å sitere Vivian Ward, en “stor feil. Stor. Enorm!"

Høydepunkter

- En ny musikal av teamet bak filmen
- Nye sanger av Bryan Adams og Jim Vallance
- Ikoniske scener og kostymer live på scenen
- Den hjertevarme historien fra den berømte 90-tallsfilmen
 

Hva kan jeg forvente?

Musikalen Pretty Woman har et manus av Garry Marshall, som regisserte det opprinnelige film, og manusforfatter J.F. Lawton. Musikken er komponert av Grammy-vinneren Bryan Adams og hans mangeårige låtskriverpartner Jim Vallance. Regien og koreografien er arbeidet til to ganger Tony Award-vinneren Jerry Mitchell (kjent for Broadway-versjonene Legally Blonde and Hairspray). Det er en musikal - like ekstraordinær som historien den forteller!

Etter å ha blitt dumpet av kjæresten, drar den mektige forretningsmannen, Edward Lewis, til byen for å drukne sine sorger. Når han ruller ned vinduet på bilen for å spørre en kvinne på gaten om veien, vet han ikke at livet hans er i ferd med å endre seg. Kvinnen, Vivian Ward, er en prostituert med et hjerte av gull, og hun og Edward lager raskt en avtale der hun følger ham til hans offentlige opptredener. Men avtalen er strikt business. Eller kommer glede og til og med kjærlighet snike seg inn?
 

Hvordan fungerer det?

Billettene blir sendt på e-post rett etter at bestillingen er gjennomført. Ta med en printet kopi, eller vis billetten fra mobiltelefonen.

Viktig informasjon

- Musikalen inneholder noen moderate seksuelle referanser. Aldersgrense er 12 år.

Forestillinger

Mandag-lørdag: 19:30.
Onsdag og lørdag: 14:30.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Informasjon om show

Veibeskrivelse

Savoy Theatre

Adresse
Savoy Ct London WC2R 0ET

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine