Billetter til: Løven, heksa og klesskapet

Løven, heksa og klesskapet

5.0 (1)
Fra kr 368

Opplev landet Narnia kjent fra romanen, filmene og nå også forestillingen! Se den berømte fantasihistorien Løven, heksa og klesskapet på West End i London. Bli med Lucy, Edmund, Susan og Peter på deres søken inn i den utrolige og magiske verden som gjemmer seg bak døren på klesskapet.

Høydepunkter

- Se en fantasi forestilling som er perfekt for hele familien
- Nyt den berømte historien av C. S. Lewis
- Se landet Narnia komme til live på scenen
- Velg dine egne seter

Hva kan jeg forvente?

Lucy, Edmund, Susan og Peter Pevensie blir evakuert fra London under andre verdenskrig og sendt til å bo hos en gammel professor på den engelske landsbygda. Når de tar en tur gjennom huset oppdager de fire søsknene et klesskap der et magisk rike kalt Narnia venter på dem med de mest mystiske eventyrene i et fjernt land. Nå må de fire søsknene vinke farvel til krigen i Storbritannia og si hei til en snakkende Faun, en uforglemmelig løve og den kalde og grusomme hvite heksen!

Historien om Narnia ble skapt av den britiske forfatteren C. S. Lewis. Romanen Løven, heksen og klesskapet ble først utgitt i 1950 og etterpå fulgte seks bøker til som sammen skapte serien kalt The Chronicles of Narnia. Da historien første gang ble publisert, ble den ikke godt mottatt av publikum og kritikere - på den tiden var trenden at barns fortellinger måtte være realistiske. Romanen er i dag oversatt til 47 språk og har blitt oppført som en av de beste romanene gjennom tidene av TIME Magazine!

Nå har historien blitt gjort om til denne kritikerroste produksjonen som gjenforener det suksessfulle teamet ledet av regissør Sally Cookson. Teamet bak det opprinnelige showet  i 2017 slo alle på Leeds Playhouse. Med dukketeater, imponerende bevegelser, fargerike lys, magiske omgivelser, lyder og selvfølgelig musikk - av Benji Bower - gjør denne forestillingen til noe man ikke burde gå glipp av!

Hvordan fungerer det?

Billett blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Vis billetten på mobiltelefonen elle ta med en printet kopi til teatret.

Billettkategorier

Is this suitable for me?

Dette skuespillet passer for barn fra 6 år og eldre, og for alle som liker fantasi. Hvis du ønsker å ta hele familien med på teateret, er dette den perfekt forestilling!

Forestillinger

Onsdag-lørdag: 19:30.
Mandag, onsdag, torsdag og lørdag: 14:30.
Søndag: 12:00 og 15:30.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 40 minutter

Informasjon om show

Veibeskrivelse

The Bridge Theatre

Adresse
3 Potters Fields Park London SE1 2SG

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine