Billetter til: Mamma Mia - London
Fra kr 244

Mamma Mia - London

Lagre
Slett lagret produkt
4.7 (1855)

Se Mamma Mia!, en av de mest populære musikaler (og film) gjennom tidene i London, og dans og syng med til alle ABBA-hits. Hjertevarmende og morsom forteller Mamma Mia! historien om en ung brud som søker faren hun aldri har møtt på bryllupsdagen sin. Ung eller gammel, alle kommer til å ha det moro med Mamma Mia!
 

Høydepunkter

- Kos deg med denne oppløftende historien om en ung brud
- Hør favoritt-hitsene til ABBA
- Syng med i de velkjente sangene
- Få spesielle tilbud på forestillinger mellom man-fre (med noen unntak)
- Velg hvor du vil sitte
- Bestill billetter hjemmefra til denne publikumsfavoritten

Hva kan jeg forvente?

Manusforfatter Catherine Johnsons lyse og lystige historie er satt til et gresk øyparadis. En datter prøver å finne sin far før sit bryllup. Sofies forsøk på å oppdage faren hun aldri har kjent bringer moren ansikt til ansikt med tre menn fra hennes fjerne romantiske fortid, like før et bryllup de sent vil glemme.

Denne historien om kjærlighet, vennskap og identitet er intelligent fortalt gjennom ABBAS tidløse sanger. Mamma Mia tilbyr ikke mindre enn 27 av ABBAs mest populære sanger inkl. "Dancing Queen", "Knowing Me Knowing You", "Super Trouper" og "Mamma Mia!".

Visste du dette om Mamma Mia?
Mamma Mia! The Musical ble gjort om til en film i 2008. Den britiske/amerikanske/svenske musikalfilmen Mamma Mia! The Movie har et cast fylt med internasjonale stjerner. Meryl Streep spiller rollen som enslige mor Donna Sheridan. Pierce Brosman (Sam Carmichael), Colin Firth (Harry Bright), og Stellan Skarsgård (Bill Anderson) spiller de tre mulige fedrene til Donnas datter, Sophie, spilt av Amanda Seyfried.

Hvem er teamet bak?
Mamma Mia er basert på en bok av Catherine Johnson og ABBA-sanger. Björn Ulvaeus og Benny Andersson står bak musikken og tekstene. Musikalen er regissert av Phyllida Lloyd.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Billettene kommer på e-post kort tid etter at bestillingen er fullført. Vennligst ta med en printet kopi til teateret, eller vis billetten på mobiltelefonen.

Viktig informasjon

Hvor lenge varer musikalen?
Mamma Mia varer ca. 2 timer og 35 minutter, inkludert pause.

Passer dette meg?

Mamma Mia er en musikal for folk i alle aldre, og er til og med egnet for familier med barn. Den anbefales for barn fra 6 år og oppover.

Forestillinger

Mandag til lørdag kl.19.45
Torsdag og lørdag kl.15:00

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spilletid: 2 timer 35 minutter

Informasjon om show

Veibeskrivelse

Novello Theatre

Adresse
5 Aldwych London WC2B 4LD

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine