Batman Live-O2 Arena, London

Batman Live-O2 Arena, London

på The O2 Arena

Pris fra 602 kr

Se Batman Live i London, den populære Super Helt som du aldri har sett han før, i en helt ny, live-action arena eventyr! Kjøp billetter til Batman her!

Om dagen er jeg Bruce Wayne , milliardær filantrop. Om kvelden er jeg BATMAN! Jeg ga et løfte på graven til foreldrene mine om å tømme denne byen for kriminelle som tok deres liv.

Premiere i Storbritannia i sommer 2011, er BATMAN LIVE -World Arena Tour en påkostet oppsetning av hittil ukjent omfang og en må-se for familier og Batman fans overalt. Basert på en original historie opprettet utelukkende for showet, er BATMAN LIVE en teatralsk extravaganza av spennende stunts, akrobatikk og illusjoner. Aldri før har Gotham City, Wayne Manor, Batcave og Arkham asyl blitt brakt til liv på scenen i en mer visuell og spennende måte.

Bli med Batman og Robin som kjemper for sin nemesis The Joker og andre super-skurker Som The Riddler, Catwoman, The Penguin, Two-Face og Harley Quinn , satt i å ødelegge Gotham City. Helt autentisk, dristig og imponerende, vil BATMAN LIVE bli en helt ny måte å oppleve en verden av Batman. Dette ER et eventyr,du ikke vil gå glipp av!

 

Bestill billetter

Antall
Dato
Når
Informasjon om sted

The O2 Arena
Peninsula Square
London
SE10 0DX

Informasjon om show

Kvelder
Wednesday to Saturday 7pm

Matiné
Saturday and Sunday 11am and 3pm

Bestilling fra
2011-08-24

Bestilling til
2011-09-04

Veibeskrivelse


The exit to North Greenwich tube station is designed to come out onto the outside foyer of the O2. Just follow the crowd!

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn